Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Een senz paraplu neem je voortaan handig op je rug mee

Een senz paraplu neem je voortaan handig op je rug meesenz° paraplu's worden voortaan niet meer geleverd in een kunststof verpakking, maar in een functionele sleeve van stof. Die is niet alleen beschermend, maar je kunt je senz° paraplu daardoor ook gemakkelijk meenemen; in de hand of bij de grotere modellen met de schouderband schuin en stoer op je rug. senz° start het jaar bovendien met twee nieuwe modellen: de senz° automatic die met één druk op de knop automatisch opent en zo ook weer dichtgeklapt kan worden. Daarnaast wordt de de senz° xxl gepresenteerd, een zeer grote en lichtgewicht paraplu voor de golfer. De nieuwe paraplu's (met sleeve) liggen vanaf januari in de winkel.

Niet weggooien
“We proberen bij senz° mensen bewust te maken dat een paraplu geen wegwerpproduct is”, zegt Philip Hess, sales director en medeoprichter van senz° . “Een paraplu moet jarenlang meekunnen in weer en wind. Jaarlijks worden namelijk 1,1 miljard paraplu’s weggegooid. Die parapluberg proberen we bij senz° te verkleinen met duurzame en hoogwaardige paraplu’s.”

Met de sleeve wil senz° de afvalberg nog verder verkleinen. In plaats van de kunststof verpakking die tot nu toe een senz° paraplu eenmalig beschermde, wordt deze nu geleverd in een sleeve van stof geschikt voor duurzaam gebruik. “Dit is meer dan een luxe verpakking”, legt Hess uit, “de sleeve heeft een lus waardoor je de paraplu gemakkelijk in de hand kunt meenemen of bij grotere modellen als de original en de xxl met een schouderband op de rug dragen. Functioneel en stoer.”

Open en dicht met één knop
In 2014 introduceert senz° twee nieuwe modellen. “Wat voor de een de perfecte paraplu is, is dat voor een ander helemaal niet”, zegt Hess,. “Tijdens het golfen heb je behoefte aan een andere paraplu dan wanneer je naar je werk loopt en het plotseling begint te regenen.” Om die reden voegt senz° in januari 2014 twee nieuwe modellen toe aan de bestaande collectie. De senz° automatic is een technisch hoogstandje waarbij je gemakkelijk met één hand de paraplu kunt openen en met een druk op dezelfde knop weer kun sluiten. “Heel handig als je in een drukke straat loopt met een zware tas in je ene hand en je paraplu in je andere”, zegt Hess.

Op de green
Het tweede nieuwe model, de senz° xxl is dé paraplu voor de golfer met een spanwijdte die 121 procent groter is dan de senz° original. De staf van de senz° xxl is gemaakt van lichtgewicht en hi tech fiberglass, zodat ook deze hele grote paraplu zeer zware wind kan trotseren. De xxl heeft dezelfde vorm als de andere senz° paraplu’s en de korte voorkant zorgt voor beter zicht. “Met deze ruime paraplu kan een golfer zichzelf en zijn tas beschermen tegen de regen als hij van de ene hole naar de andere loopt”, aldus Hess. “En als het droog is, kan de senz° xxl dankzij de stoere punt makkelijk in de golftas worden gestoken tussen de clubs.”

English style with a twist
senz° maakt paraplu’s waarmee je je comfortabel en stijlvol kunt verplaatsen in de regen. In de collectie voor 2014 wordt een knipoog naar onze buren aan de andere kant van de Noordzee gemaakt. Het paraplumerk introduceert namelijk prints in klassiek Britse stijl met een senz° knipoog: twisted tweed, sweet roses, funky valentine en check mate. De nieuwe collectie ligt nu in de winkel.

Voor meer informatie: https://www.senzumbrellas.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot senz°:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.