Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Warme, lichte, keerbare, zichtbare, robuuste bodywarmer van Fjallraven

Warme, lichte, keerbare, zichtbare, robuuste bodywarmer van FjallravenFjällräven Down Vest no.6 is een keerbare donsbodywarmer, ultralicht en heerlijk warm. De isolerende eigenschappen van deze bodywarmer zijn te danken aan de ideale verhouding in dons en veren en de vulkracht. Met de G-1000-zijde naar buiten beschik je over een robuuste kledinglaag voor bescherming bij het dragen van hout of tegen andere slijtage. Wil je goed gezien worden, dan keer je de blauwe zijde naar buiten: UN Blue is het beste zichtbaar in alle terrein- en weersomstandigheden.

De twee van bovenaf toegankelijk grote zakken met achterliggende steekzakken op de G-1000-zijde of de twee steekzakken met rits op de blauwe zijde zijn voor het verwarmen van je handen en het bewaren van kleine spullen. De kleding is zo ontworpen dat versleten onderdelen, bijvoorbeeld een rits, eenvoudig vervangen kunnen worden na jaren van intensief gebruik.

Beste dons dat de markt biedt
Let bij de aanschaf van een donsproduct op de vulkracht (CUIN-waarde) en een goede verhouding van dons en veren. De donsproducten van Fjällräven hebben een CUIN-waarde van meer dan 750, het beste dat de markt biedt. De vulling bestaat voor 90% uit dons en 10% veren. Dit verklaart het extreem lichte gewicht en de uitmuntende, isolerende eigenschappen van het Down Vest no.6. Bij de productie van haar dons ziet Fjällräven er streng op toe dat de rechten van dieren worden gerespecteerd.

Informatie
Fjällräven Down Vest no.6, is verkrijgbaar in Burnt Orange/UN Blue en Tarmac/UN Blue.
Adviesverkoopprijs: EURO 389,00.

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.