Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

RICOH introduceert twee nieuwe waterdichte digitale compactcamera's

RICOH introduceert twee nieuwe waterdichte digitale compactcamera'sRICOH IMAGING COMPANY LTD lanceert twee nieuwe digitale compactcamera's: de RICOH WG-4 en de RICOH WG-4 GPS. Het zijn de vlaggenschipmodellen in de vernieuwde WG-serie. Deze camera's zijn waterdicht en schokbestendig en maken buiten- en onderwaterfoto's van heel hoge kwaliteit.

De WG-4 en WG-4 GPS zorgen ook onder water voor uitstekende prestaties – tot wel veertien meter diep. Daarnaast zijn ze in staat een val van tot wel twee meter op te vangen. Net als de andere camera's in deze serie hebben de WG-4 en WG-4 GPS een makkelijk vast te houden ontwerp met stevige grip. Nieuw zijn de kleuren van de body, die opvallen als je buiten bent. Ze bevatten ook innovatieve ontwikkelingen, zoals een groot diafragma, een lens met vier keer optische zoom (met een maximale lensopening van F2.0 in groothoekstand) en een hooggevoelige, back-illuminated CMOS-beeldsensor voor foto's van hoge kwaliteit en zonder ruis – zelfs onder water, in het donker en bij indoorsportevenementen waar je onderwerp slecht belicht is.

Significante verbeteringen
Andere significante verbeteringen zijn bijvoorbeeld de snellere werking van de autofocus (AF) bij het maken van extreme close-ups, nog betere beeldkwaliteit bij onder water fotograferen en de USER-modus waarmee de gebruiker meteen zijn of haar favoriete instellingen terughaalt.

Diverse accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor actief outdoorfotograferen. Voorbeelden zijn de bevestigingssteunen om de camera veilig vast te zetten en zo handsfree opnames te maken. Zo kun je eenvoudig de video-opnamefuncties gebruiken, zoals het dubbele beeldstabilisatiesysteem en full HD-video-opname (1920 x 1080 pixels).

GPS
De Ricoh WG-4 GPS is uitgerust met gps, zodat je gegevens over je positie kunt toevoegen aan foto’s die je gemaakt hebt. De gps-functie is tegelijkertijd een druk-, hoogte- en dieptemeter én een digitaal kompas – alles ter ondersteuning van outdoorfotograferen.

Voor meer informatie: https://www.ricoh-imaging.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.