Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The North Face-regenjassen houden het droog

The North Face-regenjassen houden het droogQua water uit de lucht vallen we hier van de regen in de drup. Met andere woorden: je moet hier niet gek opkijken als je tijdens jouw hike, fietstocht of een normale wandeling een fikse bui over je heen krijgt - zelfs midden in het voorjaar. Nu kunnen we daar als nuchtere Hollanders natuurlijk best tegen. Toch beweegt het allemaal net wat comfortabeler als je kleding draagt van hoge en droge kwaliteit. En dan niet van die ietwat saaie en net wat te warme regenjassen. Nee, het gaat The North Face bij regenjassen ook om stijlvol droog blijven.

Hype Jacket: serieus droog blijven
Denk niet: die bui waait wel over. Het ongenadige water kan namelijk elk moment toeslaan. Draag daarom in ieder geval het vederlichte Hype Jacket. Ideaal voor bescherming tijdens langeafstandstochten. Het Gore-Tex® Paclite-materiaal zorgt er bovendien voor dat je huid kan blijven ademen. Bevat afgedichte naden en een volledig aanpasbare capuchon. Met slijtvaste, keramische afdruk op de schouders. En met een rits af te sluiten zakken. Verkrijgbaar in diverse kleuren en voor mannen en vrouwen. Prijs: 265,00 EURO.

Super Hype Jacket: het shell wel
Een snelle, lichte hike met kans op een plensbui? Kies dan voor het Super Hype Jacket van The North Face. De volledig gesealde naden houden zelfs de kleinste druppels buiten. Dit jack draagt comfortabel en biedt dankzij Gore-Tex Active Shell de beste bescherming tegen water, zonder daarbij het ademend vermogen te vergeten. Kortom: droog omdat je dat wilt, luchtig omdat het kan. Prijs: 280,00 EURO.

Sequence Jacket: daar ga je zeker niet nat op Voor ruige omstandigheden biedt The North Face® het Sequence Jacket, het best verkopende regenjack uit de hele collectie. Net als het Hype Jacket zeer waterdicht, ademend en met afgedichte naden. De mesh-voering laat frisse lucht toe tot het lichaam. Bevat een vaste capuchon met extern koord om zo strak aan te trekken als je wilt. Verkrijgbaar in blauw, zwart, grijs, oranje en rood – voor mannen en vrouwen. Prijs: 140,00 EURO.

Venture Jacket: elementair tegen de elementen
Serieuze bescherming tegen wat voor weersomstandigheden dan ook; dat is het Venture Jacket. Deze jas komt nog het dichtst in de buurt van een typisch Hollands fietsregenjack, maar biedt veel meer kwaliteit. Wat alleen al te denken van een Hyvent®-shell die bestaat uit tweeënhalve laag en een vaste capuchon die je zelf kunt aanpassen. Inclusief extra bescherming voor de kin en hals. Verkrijgbaar in flitsende kleurcombinaties voor een prijs van 140,00 EURO.

Quest Jacket: water ook gebeurt
Ook al zie je de bui al hangen, het Quest Jacket biedt stevige bescherming tegen de elementen. Dit is het nieuwste jack in de The North Face-collectie. De vaste capuchon voert water automatisch naar één richting af. De mesh-voering biedt ademend vermogen zonder vocht door te laten. Verkrijgbaar in diverse, felle kleuren en voor mannen en vrouwen. Prijs: 100,00 EURO.

Activity Inspired-serie: alle dagen droog
Speciaal voor alledaagse, hoogwaardige bescherming tegen de Hollandse regen: de Activity Inspired-serie. Voor diegenen die een hekel hebben aan mascara op hun kin of haren in het gezicht. Maar ook als je droog over wilt komen op de fiets naar je werk zijn de jacks uit deze serie ideaal. De klassieke The North Face®-ontwerpen laten jou er zelfs tijdens de regen leuk uitzien. Dus geen verzopen katjes meer tijdens het uitlaten van de hond.

Een van de meest in het oog springende jassen uit de Activity Inspired-serie is de Metro Mountain Parka – gebaseerd op het legendarische Mountain Jacket uit de jaren tachtig en voorzien van een moderne twist. Dankzij HyVent™-materiaal ben je duurzaam beschermd tegen welke plensbui dan ook. Voorzien van allerlei praktische zaken: een verstelbaar aantrekkoordje in de vaste capuchon, een mediazak met koordgeleiding aan de binnenzijde en alpine zakken met rits. Onder meer verkrijgbaar in camouflageprint; zo ben je droger en leger tegelijk. Prijs: 160,00 EURO.

Women’ Zola Jacket: come on zola
Eenvoudig en toch geraffineerd; dat is het Zola Jacket van The North Face®. Voor vrouwen die niet houden van regen en droog willen blijven op een klassieke, getailleerde manier. Duurzaam en waterbestendig dankzij HyVent™-materiaal en voorzien van een capuchon die je er zelf opzet of afhaalt. Handen in je zakken of in de lucht – je bepaalt het helemaal zelf. Zeker is dat je met deze eenvoudige regenjas geen flater slaat. Prijs: 230,00 EURO.

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.