Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Light-hiker KEEN Marshall is licht van gewicht en snel

Light-hiker KEEN Marshall is licht van gewicht en snelVoor Herfst/Winter 2013, introduceerde KEEN een geheel nieuwe collectie snelle hikers en combineerde de bewezen KEEN bescherming en duurzaamheid met een lichtgewicht technologie. De positieve reacties op de snelle hiker vanuit retailers hebben geleid tot de uitbereiding van de Marshall collectie. Voor de komende zomer heeft KEEN non-membraan versies van de Marshall toegevoegd in middelhoge en lage versies, voor zowel dames als heren.

"Outdoor trekt een nieuwe, brede groep aan van iets jongere consumenten die graag op een dag- of weekendtrip gaan en hiermee tillen zij Outdoor naar een ander niveau. " zegt Perry Laukens, KEEN Marketing Manager Europe. " Ze zijn op zoek naar producten die lichter en sneller zijn, maar ook kwalitatief hoogwaardig en veelzijdig zijn voor verschillende soorten terrein."

De Marshall, verkrijgbaar in een lage of middelhoge versie voor mannen en vrouwen, is een zeer functionele wandelschoen voor verschillende soorten avonturen. Bouwend op het succes van KEEN en haar klassiekers zoals de Targhee II en de Gypsum, is de Marshall-collectie een logische volgende stap en is het een nieuwe ontwikkeling binnen deze categorie. Het bovenmateriaal is voorzien van een ademend open 3D mesh en is verstevigd met lichtgewicht kunststof voor een dynamische pasvorm.

Een stevige -high rebound- PU middenzool geeft energie voor degene die sneller willen lopen, terwijl een ingebouwde middenvoetsteun van TPU en een high-traction buitenzool zorgen voor extra stabiliteit. Fans die van het comfort en de pasvorm van een hardloopschoen houden met de KEEN belofte van duurzaamheid en bescherming, vinden in deze lichte, snelle en robuuste hiker de perfecte partner voor het beste avontuur ooit.

Voor wandelaars die op zoek zijn naar meer bescherming bij onvoorspelbare weersomstandigheden zijn de waterdichte Marshall WP stijlen een goede keuze. Deze duurzame en veelzijdige lichte hikers zijn beschikbaar in lage en middelhoge versies, reageren snel en bieden veel flexibiliteit. Een dynamisch vormgegeven bovenkant van slijtvast, gesloten mesh gecombineerd met het waterdichte, ademend membraan KEEN.DRY, maakt de Marshall WP een goede, allround optie voor ongeprepareerde wandelpaden en onvoorspelbare weersomstandigheden. De versterkende lichtgewicht leren bovenstukken en de rubberen KEEN neus bieden extra bescherming, terwijl een geïntegreerde TPU plaat in de zool en een high-traction buitenzool zorgen voor torsiestijfheid en stabiliteit. De stevige high rebound PU middenzool zorgt voor langdurig comfort in alle omstandigheden, van dagtochten tot flinke trektochten.

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.