Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Jaure, vooruitstrevende outdoor boots van Lundhags

Jaure, vooruitstrevende outdoor boots van LundhagsDe Jaure is de meest geavanceerde en technische 'boot' van Lundhags, gemaakt van de beste materialen. De moderne 3-laags boots zijn comfortabel en stabiel en compromisloos geproduceerd. De boots worden gefabriceerd in de Lundhags fabriek in Järpen, Zweden, of in een kleinschalige laarzenfabriek in het noordwesten van Portugal.

Jaure is een stevige en krachtige en bovenal ongelofelijk duurzame boot. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd. Voor het komende seizoen (Lente/Zomer) 2014 is de Jaure verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Jaure High, Jaure Mid en Jaure Light.

"De ontwikkeling van de Jaure was een enerverend proces," zegt Mats Håkan Lundhag, Footwear Productmanager van Lundhags. "We leren veel van hoe de gebruikers onze boots dragen en hoe ze er mee omgaan. We testen onze schoenen en laarzen altijd erg uitgebreid, maar pas als ze onderworpen worden aan de soms ruwe behandeling van onze klanten weten we pas of een product ook echt geslaagd is. We willen dat onze producten onder alle omstandigheden goed presteren en we zijn daarom constant bezig met het optimaliseren van onze materialen, onderdelen en de plaatsing van naden. Zo verhogen we de stabiliteit en duurzaamheid."

De Jaure Mid en Jaure High zijn voorzien van een nieuw ontwikkelde TPU neus, waardoor de bevestiging aan de zolen versterkt is en ze langer meegaan. De Jaure Light heeft geen TPU neus: bij de ontwikkeling van dit model was het lage gewicht en de maximale stabiliteit belangrijker.

Ieder onderdeel van de laarzen kan worden vervangen of gerepareerd en de Lundhags schoenmakers staan altijd voor klanten klaar..

Wist je trouwen dat Jaure 'meer' betekent in het Laps?

Adviesprijzen
Jaure High: EURO 480,00
Jaure Mid: EURO 430,00
Jaure Light: EURO 450,00

Voor meer informatie: https://www.lundhags.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lundhags:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.