Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Veelzijdige Grassbow van Merrell

Veelzijdige Grassbow van MerrellMerrell breidt haar sportieve outdoor lijn uit met de Grassbow GTX, een veelzijdige schoen die jouw beste maatje is tijdens lange wandelingen of hardloopervaringen op de trail maar ook ideaal is voor uitjes naar de stad.

Op Pad Outdoor Award
De Grassbow GTX heeft zijn kwaliteiten al bewezen op de jaarlijkse Op Pad Outdoor Awards. Deze feestelijke uitreiking is dé awardshow onder de outdoor producten. Een onafhankelijke jury beoordeelt na inzending de producten in verschillende categorieën. De Grassbow is daarin genomineerd in de categorie schoenen. Het oordeel van de jury luidde als volgt: ‘Lage hightechhiking schoen die opvalt door zijn extreem lage gewicht. Opvallend zijn verder de pasvorm en met name de goede hielversteviging. Goede profielzool voor grip op uiteenlopende ondergronden’.

Bijzonder lichtgewicht
De Grassbow GTX weegt minder dan 300 gram en dat is voor een hikingschoen bijzonder lichtgewicht. Dankzij de jonge, sportieve uitstraling en het lichte gewicht is deze schoen een vernieuwend exemplaar in de outdoor wereld.

Multifunctioneel
Geen pijnlijke voeten meer dankzij Merrell Protect Pad, een 2mm nylon beschermingsplaat die de voorvoet beschermt tegen puntige stenen. Bovendien is de schoen vervaardigd zonder stiknaden dus blaren zijn zo goed als verleden tijd. De duurzame groeven in de zool zijn speciaal ontworpen om vuil los te laten en gaan daardoor langer mee. De combinatie van het lichte gewicht, comfort en noppen die niet verstoppen door modder maken deze schoenen geschikt voor een dag wandelen, klimmen en andere snelle outdoor‐activiteiten. De GORE‐TEX voering is waterdicht en houdt je voeten droog en comfortabel. De Grassbow is beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals de Grassbow Mid, Grassbow GTX en Grassbow.

Specificaties Merrell Grassbow GORE‐TEX
‐ M‐Select Fresh, dankzij deze techniek worden vieze geurtjes voorkomen.
‐ M‐Select Grip, of je nou op een droge of natte grond loopt: door de speciaal ontwikkelde buitenzool met groeven van 3.5mm heb je op alle terreinen goede grip.
‐ GORE‐TEX Extended Comfort, houdt voeten droog en comfortabel.
‐ Voorzien van een lichtgewicht EVA tussenzool
‐ Merrell Air Cushion in de hiel vangt schokken op en garandeert stabiliteit

Voor meer informatie: https://www.merrell.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Merrell:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.