Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The North Face Ultra Trail-hardloopschoen favoriet bij topsporters

The North Face Ultra Trail-hardloopschoen favoriet bij topsportersDe The North Face hardloopschoenen zijn voorzien van CRADLE GUIDE-technologie, zodat je jouw voeten nog beter kunt plaatsen. Onder topsporters zijn ze inmiddels favoriet, maar ook onder het groeiende aantal vrijetijds hardlopers. Dat hardlopen nog elke dag aan populariteit wint, verbaast je wellicht niet. Evenementen als de Dam-tot-Damloop en de Zevenheuvelenloop zitten sneller vol dan ooit. In de vaderlandse bossen en parken moet je daarnaast goed je best doen om géén jogger voor de voeten te lopen. En logischerwijs: daar waar veel vraag is, komen ook nieuwe initiatieven om de hoek kijken. Trailruns, color-runs en zelfs electric-runs schieten uit de grond als spreekwoordelijke paddenstoelen. Aan jou de taak om het avontuur voor jezelf op te zoeken, maar het wel veilig en comfortabel te houden.

De nieuwe hardloopcollectie van The North Face® is uitvoerig getest door topatleten en daardoor van de hoogste kwaliteit. Ultralicht en multifunctioneel, onder alle omstandigheden. Misschien wel het stevigst in je schoenen sta je met de Ultra Trail-hardloopschoen, de grote favoriet van het The North Face®-trailrunningteam. En dat is niet voor niets. Hij biedt namelijk volop stevigheid maar blijft tegelijkertijd licht qua gewicht. Dus geen zware - ietwat lompe - hardloopschoen met een dikke zool. Maar ook weer geen tegen blotevoeten aanschurend ‘barefoot’-model. Nee, de Ultra Trail-hardloopschoen - verkrijgbaar in een uitgave voor man en vrouw - zit er precies tussenin. De Mesh-bovenzijde zorgt ervoor dat je voeten fris blijven zonder nat te worden. De CRADLE™ GUIDE-technologie gidst je voeten als het ware in zijn positie. Klaar om de lente te veroveren. Adviesverkoopprijs: vanaf 130 euro.

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.