Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De magie van de Power Houdi van Houdini

De magie van de Power Houdi van HoudiniBij Houdini zeggen ze over de Power Houdi, it's addictive. Eenmaal aan, wil je hem eigenlijk nooit meer uitdoen. Deze ware Houdini klassieker is in meer dan 80 kleuren geproduceerd. De Power Houdi is verkrijgbaar voor mannen, vrouwen, kids en baby's.

Dagelijks sturen mensen foto's van zichzelf in de Power Houdi naar Houdini terwijl ze er geweldige avonturen mee beleven. De Polartec Power Stretch Pro fleece met capuchon is minimalistisch, en dat is juist z'n kracht. Een simpel ontwerp, maar ongelooflijk veelzijdig en het heeft alles wat je van een fleece vest verwacht: comfortabel, vochtafdrijvend en sneldrogend. Geschikt om als een van de lagen te dragen in extreme situaties in de bergen, maar ook heerlijk om op een kille zomeravond mee over het strand te lopen.
Het stretch materiaal voelt comfortabel aan en door de gladde afwerking aan de buitenkant draagt het vest gemakkelijk onder andere kledingstukken. De capuchon en kraag sluiten hoog aan en houden je nek en kin warm.

De Power Houdi is ontwikkeld in samenwerking met Houdini-vriend Carl Lundberg, een internationaal gekwalificeerde berggids. 10 jaar geleden waren veel tussenlagen nog erg lomp en Carl wilde graag een laag die hij onder zijn hard shell kon dragen, zonder dat het zijn bewegingsvrijheid zou verkleinen. Zo is de Power Houdi ontstaan.

Houdini: what's in a name?
De vrouw die ooit met het merk Houdini is begonnen, was een fanatieke klimster. Op een van haar klimexpedities in Nieuw-Zeeland kwam ze in een onmogelijke situatie terecht. Ze was tegelijkertijd met andere klimteams een flink stuk naar beneden gevallen. Alle touwen waren met elkaar verstrikt geraakt in een onmogelijke kluwen. Als ze één fout zouden maken bij het ontwarren, zouden ze alsnog met z'n allen naar beneden storten. Met geconcentreerde en intelligente samenwerking wisten ze allemaal uit deze benarde situatie te komen, een Houdini truc zo vonden ze achteraf.

Wie veel outdoors is, weet hoe waardevol de natuur is. Bij Houdini zijn ze zich daar ook te allen tijde van bewust. Houdini maakt helemaal geen gebruik van dons en zo veel mogelijk van gerecyclede of hernieuwbare materialen. Het overgrote deel van de producten is zelfs 100% recyclebaar of afbreekbaar.

Consumentenadviesprijzen:
Heren: EURO 190,00
Dames: EURO 190,00
Kinderen: EURO 115,00
Baby: EURO 115,00

Voor meer informatie: https://www.houdinisportswear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Houdini:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.