Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Sky Fly Jacket biedt lichtgewicht bescherming

VAUDE Sky Fly Jacket biedt lichtgewicht beschermingHet Sky Fly Jacket van VAUDE is een ultralicht 2,5-laags jack dat speciaal is gemaakt voor fietsers die graag op safe spelen als het gaat om bescherming tegen het weer en in het verkeer. Het jack biedt namelijk niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar dankzij de reflecterende elementen val je als fietser ook beter op tijdens het fietsen in de schemer.

Het weer is veranderlijk en dus kun je tijdens een fietstocht maar beter goed zijn voorbereid. Maar je wilt uiteraard niet direct een enorme bulk en gewicht aan extra kleding met je mee nemen. Het Sky Fly Jacket biedt daarom de oplossing: dit 2,5-laags jack is ultra licht van gewicht, bijzonder compact mee te nemen, maar biedt toch verrassend veel bescherming tegen weer en wind. Dankzij toepassing van Ceplex-Pro is het jack winddicht, waterdicht en bovendien beschikt het over een hoog ademend vermogen. Het jack is daarmee ideaal voor fietsers en mountainbikers die ook bij wisselvallig weer graag de fiets pakken. Het VAUDE Sky Fly Jacket heeft een adviesverkoopprijs van EURO 160,00.

Omdat je niet altijd op het weer kunt rekenen
Omdat je niet altijd op het weer kunt rekenen is het maar goed dat je wel op het VAUDE Sky Fly Jacket kunt rekenen. Dankzij de combinatie van een waterdicht, winddicht en ademend materiaal met een strakke (race) pasvorm biedt het Sky Fly Jacket bescherming tegen weer en wind. Ook de ritsen van dit extreem lichte (248 gram!) fietsjack zijn waterdicht, zodat regen geen kans krijgt om binnen te dringen. Reflecterende elementen zorgen bovendien voor extra veiligheid tijdens het fietsen in de schemer. En uiteraard is het Sky Fly Jacket verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een heren- en damesmodel.

Ceplex Pro
Waterdicht, winddicht en extreem goed ademend dankzij de laminering van een membraan met het buitenste materiaal. Een waterkolom van 25.000 mm en een zeer goed ademend vermogen van 25.000 g/m2/24u worden gezien als topklasse voor wat betreft membraanverwerking. Deze
technologie voldoet aan de meest extreme eisen van alle fietssportactiviteiten.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.