Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Casio Benelux gaat de samenwerking aan met de Koninklijke Luchtmacht

Casio Benelux gaat de samenwerking aan met de Koninklijke LuchtmachtCasio Benelux kondigt vandaag aan dat zij de samenwerking aangaan met het Apache Demo Team en het F-16 Demo Team van de Koninklijke Luchtmacht. Casio heeft in haar Gravitymaster-lijn van GShock een aantal modellen ontwikkeld met behulp van professionele piloten. Deze lijn is door haar technologie en innovatieve karakter een goede match met de technologische achtergrond van zowel de F-16 als de Apache helikopter, zo vertelt luitenant-kolonel S.J. Plankman van de Koninklijke Luchtmacht.

De Gravitymaster-lijn van G-Shock is ontwikkeld voor mannen met een actieve levensstijl die op zoek zijn naar een robuust maar toch stijlvol horloge. Dankzij het DNA van G-Shock waarin Absolute Toughness centraal staat, zijn deze modellen uitermate geschikt om onder de meest extreme omstandigheden te gebruiken. Dit resulteert in een perfecte match met het werk van de Koninklijke Luchtmacht.

Centraal in deze samenwerking staan de GA-1000-4AER en de GW-A1100-1A3ER. Naast de gebruikelijke schokbestendigheid van deze modellen zijn ze allebei voorzien van een kompas, neo-display, stopwatchfunctie, dagelijks alarm, 20 bar waterdichtheid en een automatische kalender. De GW-A1100-1A3ER is zendergestuurd (EU, USA, Japan en China) waardoor het horloge altijd de exacte tijd aangeeft. Dankzij de Smart Access technologie is het model gemakkelijk met een knop te bedienen. De GA-1000-4AER is voorzien van een thermometer dat tussen -10 en +60 graden Celsius aangeeft.

Ter ondersteuning van deze samenwerking gaat Casio een uitgebreide campagne voeren waarin de vliegers van deze teams centraal staan. Deze testimonials worden ingezet in advertenties en een online campagne. En diverse juweliers in Nederland worden voorzien van speciaal POS materiaal dat deze unieke samenwerking versterkt.

Voor meer informatie: https://www.casio-europe.com/euro/watch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Casio:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.