Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fjallraven Sarek Trekking Jacket voor sportieve wandelaar

Fjallraven Sarek Trekking Jacket voor sportieve wandelaarHet Sarek Jacket van Fjällräven is een robuust trekking-jack in traditionele stijl, perfect voor lange tochten in de bergen. Maar zeker ook geschikt voor uitdagende wandelingen in de lage landen. De jas is gemaakt van duurzaam G-1000 Original met een lange snit en is uitgerust met beproefde functies die een actief buitenleven comfortabeler maken. Verkrijgbaar in dames- en herenuitvoering.

Het materiaal van de Sarek is wind- en waterafstotend en kan worden geïmpregneerd met Greenland Wax voor extra bescherming tegen wind, water en slijtage. De grote plooi aan de achterkant zorgt voor extra bewegingsvrijheid. De pasvorm in de taille is verstelbaar dankzij een trekkoord. Een ruime capuchon met opvouwbare klep beschermt je tegen wind en regen en kan worden afgesteld voor een perfecte pasvorm rond het hoofd.

De tweewegrits aan de voorzijde kan onderaan geopend worden voor ventilatie, de brede overslag met knopen houdt de wind tegen. De jas is voorzien van veel zakken: praktische opbergruimte voor dingen die je bij de hand wilt hebben. Op de twee ruime, verticale borstzakken met ritsen zit nog een extra zak met klepsluiting en knopen. Er zijn ook twee lagere zakken die van bovenaf toegankelijk zijn en een zak op de mouw met rits voor een GPS of smartphone.

Informatie
Het Fjällräven Sarek Trekking Jacket is verkrijgbaar in Sand, Black en Olive. Voor heren ook in Ink Blue en voor dames ook in Red. Zowel dames- als herenuitvoering EURO 284,95.

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.