Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Reflective Buff

Reflective BuffVolledig nieuw in het Buff gamma is de reflective Buff; een Buff met een retro-reflecterende strip van 3M Scotchlite.

De buff met retro-reflecterende strip van 3M Scotchlite is zichtbaar van op een afstand van +/- 150 meter. De 3M Scotchlite strip weerkaatst het licht naar de bron en zorgt ervoor dat men tijdig wordt opgemerkt in het verkeer – en dat is tegenwoordig geen overbodige luxe!

De Refelective Buff voldoet aan de diverse Europese eisen en normeringen waardoor de Buff als volwaardige 'Visibility accessory' wordt gezien als er minstens 6 centimeter van de refelcterende strip zichtbaar is.

Wat is Buff?
Buff® is een multifunctioneel sjaaltje dat in een handomdraai verandert in een muts, stofmasker, haarband, hoofdband, piratenmuts, sjaal, polsband, oorwarmer of hoofddoek. Buff bestaat uit een elastische en ademende microvezel en is 100 % naadloos. Het materiaal is aangenaam zacht en licht om dragen. Buff beschermt tegen wind, zon, regen en kou en komt dan ook handig van pas in alle weersomstandigheden.

Naast de standaard Buff en reflecterende Buff zijn er onder andere ook Visor Buff (met cap) en Polar Buff (met fleece).

Voor meer informatie: https://www.buff.es/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Buff:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.