Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Osprey komt met digitale applicatie voor rugzakken

Osprey komt met digitale applicatie voor rugzakkenWelke ruglentemaat van een rugzak past het beste bij jouw lichaam? De Osprey PackSizer, 's werelds eerste digitale fitting tool voor rugzakken, maakt je keuze eenvoudiger. Osprey heeft zijn jarenlange ervaring met rugzakken gebruikt om een innovatieve nieuwe telefoon- of tabletapp te ontwikkelen. Hiermee kun je de exacte maten van je romp meten, waardoor je altijd voor de best passende rugzak kiest.

De Osprey PackSizer™ maakt gebruik van de camera in je telefoon of tablet om je lichaam te meten en de ideale rugzak uit het volledige assortiment van Osprey te kiezen – en dat in 3 eenvoudige stappen:
1: Maak een foto van je hele lichaam
2: Geef je lengte aan op de foto
3: Bepaal je bovenste en onderste torsopunten

De PackSizer™ bevat een video die stap-voor-stap uitlegt hoe je de app moet gebruiken. Als je lichaamsmaten zijn bepaald, kun je in het resultaat zien welke maat van Osprey rugzak het meest geschikt is voor jouw lichaam. Indien gewenst, kunnen je persoonlijke resultaten via e-mail worden toegestuurd.

De zoektocht naar de meest comfortabel zittende rugzak is voorbij met de Osprey PackSizer™ – je bent volledig klaar voor je volgende avontuur.

Deze app is beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Ga naar www.ospreyeurope.com om de PackSizer™ app te downloaden of zoek de ‘Osprey Packsizer’ in de App Store van Apple of op Google Play.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.