Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm introduceert zonnepaneel voor opladen smartphone

Xtorm introduceert zonnepaneel voor opladen smartphoneXtorm, Nederlandse fabrikant van mobiele en innovatieve oplaadsystemen voor smartphones en tablets gericht op elke reiziger, lanceert vandaag een mobiel zonnepaneel. Het Xtorm SolarBooster 11Watt panel. Dit handige mobiele zonnepaneel is bedoeld om mobiele apparatuur zoals een smartphone of tablet thuis, onderweg of waar dan ook te voorzien van extra energie zonder dat er een stopcontact nodig is.

Het zeer krachtige 11 Watt zonnepaneel is voorzien van hoge rendement SunPower® zonnecellen om snel op te laden via zonlicht. Een gemiddelde smartphone is al met 2,5 uur zonlicht volledig opgeladen via de SolarBooster 11Watt panel.

Dit universele zonnepaneel is zeer eenvoudig aan te sluiten op alle Xtorm power banks, zodat deze opgeladen kunnen worden via zonne-energie.

De SolarBooster is ook rechtstreeks aan te sluiten op mobiele gadgets, zoals een smartphone, tablet of navigatiesysteem. Het is zelfs mogelijk om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden via het SolarBooster 11Watt panel, bijvoorbeeld een smartphone en een tablet, 2 smartphones of een Xtorm Power Bank en een smartphone. Vanwege de 2 Ampère output wordt een Xtorm oplader of een ander mobiel apparaat extra snel opgeladen.

Hoe vaak komt het wel niet voor dat een mobiele telefoon of tablet leeg is, zonder dat er stroom in de buurt is? Ideaal dus voor de moderne avonturier, vakantieganger, fietser die (langere tijd) geen stopcontact voor handen heeft.

Vanwege het handige ontwerp is het Xtorm SolarBooster 11Watt panel zeer goed te bevestigen aan een rugtas, tent, fiets, e.d. Wanneer het zonnepaneel niet gebruikt wordt, kan het eenvoudig opgevouwen worden.

Prijs en beschikbaarheid
De SolarBooster 11Watt panel (AP150) is verkrijgbaar vanaf EURO 89,00 incl. b.t.w. en uit voorraad leverbaar. Dit praktische mobiele zonnepaneel is verkrijgbaar bij diverse (online) winkels waaronder Solar Power Supply, Coolblue en Eco-Logisch en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.