Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Multifunctionele sjaaltjes van Matt wijdverspreid verkrijgbaar

Multifunctionele sjaaltjes van Matt wijdverspreid verkrijgbaarVanuit het hart van Barcelona verovert het merk MATT, multifunctional lifestyle headwear, de wereld. Naadloze sjaaltjes die op diverse wijzen kunnen gedragen worden.

Matt zorgt voor meer comfort, in de stad en tijdens de sport. Matt is al 33 jaar op de markt met technisch hoogstaande en multifunctionele sjaals, headbands, petten en mutsen in verrassende designs en mooie kleuren. Het is een innovatief en flexibel merk, dat zijn oor graag te luisteren legt in de markt. Unikleuren, bloemen- of cubic prints, mat of glanzend, als sjaaltje, haarband of muts, alle ideëen gieten ze in een aantrekkelijke vorm. Matt is vanaf nu wijdsverspreid verkrijgbaar in de betere outdoor- en sportwinkels in Nederland en België en de aanbevolen verkoopprijs ligt tussen EURO 14,95 en EURO 24,95.

Hoe draag je Matt?
Rond je hals, rond je pols, in je haar of om het even waar.

Wanneer draag je Matt?
Tijdens het sporten in alle weer, of gewoon keer op keer.

Wie draagt Matt?
Een betere vraag is wie niet? Voor iedereen, gedreven of relaxed, hip of klassiek, vrouw of man, jongen of meisje.

Voor meer informatie: https://www.matt-sports.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.