Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

2+1 opblaasbare Sevylor Hudson kajak belooft waterpret voor het hele gezin.

2+1 opblaasbare Sevylor Hudson kajak belooft waterpret voor het hele gezin.Hier en daar horen we de eerste vakantieplannen. Sommigen trekken naar de zon voor een luilekkervakantie, anderen zijn liever actief en gaan bijvoorbeeld hiken in de bergen. Waarom geen combinatie van de twee? Genieten van de zon, maar toch af en toe een paar uurtjes actie en avontuur- dat moet lukken wanneer je op je volgende gezinsvakantie de nieuwe Hudson kajak van Sevylor meeneemt. Ben je het beu om op het strand te liggen? Blaas dan deze kajak op en trek er met je kids even op uit op het water. Waterpret gegarandeerd!

Sevylor Hudson
De Sevylor Hudson is een sportieve opblaasbare kajak met een strak uiterlijk. Het is een zeer ruime kajak die plaats biedt aan 3 personen: 2 volwassenen en 1 kind. De verhoogde stoelen zijn verstelbaar en hebben een hoge rugleuning voor extra comfort. Wie ook plaatsneemt kan zijn zitje dus helemaal aanpassen aan de eigen behoeften. De afneembare vinnen zorgen voor een perfecte wendbaarheid en extra stabiliteit van deze kajak op kleine en grote wateren.

Ideale gezinskajak
De Hudson kajak is een ideale gezinskajak die prima geschikt is voor zowel beginners als de meer ervaren kajakkers. Je hoeft zeker geen meester in deze sporttak te zijn om plezier te beleven aan de Hudson! En gezien hij opblaasbaar is, neem je hem zo mee in de auto. Zo veelzijdig was reizen nog nooit geweest. Naast een leuke wateractiviteit is kajakken ook helemaal hot en trendy, want het is dé perfecte work-out tijdens de warme zomermaanden. Getrainde bovenarmspieren, check! Sporten en tegelijkertijd genieten van een mooie omgeving, perfecte combo niet?

Complete levering
De Sevylor Hudson wordt geleverd inclusief een draagtas, manometer en reparatiekit.

Overige specificaties:
Afmetingen: 373 x 94 cm
Gewicht: 15 kg
Capaciteit: 3 personen, tot 230 kg
Afmetingen verpakt: 76.5 x 25 x 46.5 cm
Adviesverkoopprijs: EURO 439.99

Voor meer informatie: https://www.sevylor-europe.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sevylor (kajaks):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.