Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fever Zero, de ultralichte slaapzak van Yeti

Fever Zero, de ultralichte slaapzak van YetiGewichten en pakmaten betekenen alles voor de enthousiaste outdoorliefhebber. Daarom ontwikkelde Yeti de Fever Zero, een ultralichte slaapzak van amper 280 gram. Yeti staat bekend om zijn exclusieve ultralichte slaapzakken en breekt nu zijn eigen vorige record van 320 gram. De Fever Zero kan worden gecomprimeerd tot een indrukwekkend pakketje van 11x18 centimeter. Helemaal verpakt heeft deze slaapzak de grootte en het gewicht van twee sinaasappels.

Diverse prijzen
Het innovatieve ontwerp van de Fever Zero werd dit jaar bekroond met een prestigieuze Red Dot Design Award, en kreeg zelfs de extra Red Dot onderscheiding: ‘Best of the best’ voor designkwaliteit. De ultralichte slaapzak Fever Zero won ook een prestigieuze Outdoor INDUSTRY AWARD 2013 met de woorden ‘Bijzonder innovatief design en bovengemiddelde productkwaliteit’.

Exclusieve stof
Het geheim achter deze ultralichte slaapzak is Yeti’s recordbrekende Next to Nothing 2.0 Technology. Dit is een ultralichte scheurvaste nylon stof die slechts 20 g/m2 weegt. De stof is zo bijzonder dat het maar in één fabriek ter wereld kan worden geproduceerd. Het extreme lichtgewicht kan enkel mogelijk worden gemaakt door een combinatie van de Next to Nothing 2.0 Technology en een vulling met het fijnste en lichtste dons. Fever Zero is gevuld met 100% pure witte Crystal Down met een vulvermogen van een indrukwekkende 900+.Yeti heeft een Ethische Dons Code ontwikkeld die de weg van het ei via de fokkerij tot Crystal Down transparant maakt.

De ultieme slaapzak
Met andere woorden: de Fever Zero van Yeti is de ultieme slaapzak en dus het perfecte cadeau voor Vaderdag en voor mannen die enkel genoegen nemen met het allerbeste materiaal.

31 jaar als dé donsspecialist
De eerste donzen slaapzakken werden vervaardigd in 1983, en genieten sindsdien de voorkeur van de veeleisende outdoorliefhebber. In de loop der jaren is Yeti een specialist geworden op vlak van donskwaliteit en exclusieve outdoorproducten. De slaapzakken van Yeti worden nog steeds in Görlitz gemaakt en met de hand gevuld door toegewijde vakmensen met jarenlange ervaring in het maken van exclusief outdoormateriaal.

Adviesverkoopprijzen: Fever Zero M/L: EURO 399,95, Fever Zero L/L: EURO 409,95 en Fever Zero XL/L: EURO 419,95.

Voor meer informatie: https://yetiworld.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Yeti:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.