Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Coleman stelt compleet nieuwe collectie slaapzakken voor

Coleman stelt compleet nieuwe collectie slaapzakken voorEen goede slaapzak is van kapitaal belang voor een geslaagde outdoor of kampeertrip. Een goede nachtrust zorgt er immers voor dat je overdag ten volle van het leven in the great outdoors geniet en dus ook het maximum uit je vakantie haalt. Coleman hield deze gedachte in het achterhoofd toen het tal van nieuwe slaapzakken ontwierp die vooral aandacht besteden aan comfort, warmte en draagbaarheid. Of je nu in gezinsverband gaat kamperen of met vrienden erop uit trekt in de wilde natuur: Coleman heeft voor iedereen de gepaste slaapzak.

Silverton
Deze gezellige mummy slaapzakken bieden ook warmte en comfort wanneer de nachten een stuk kouder worden. Dankzij extra bescherming aan de nek- en ritslijn worden mogelijke koude plekken tot een minimum beperkt en de duurzame polyester ripstop buitenzijde kan tegen een stootje. De Silvertons (350, 250 en 150) zijn gemaakt van Ripstop Polyester 68D 210T buitentijk met Coletherm vulling. Adviesverkoopprijzen vanaf EURO 44,99.

Telluride
Deze Telluride slaapzak is perfect voor weekenduitjes, al dan niet met de caravan, of overnachtingen bij vrienden. Deze zachte en comfortabele mummy slaapzakken bieden een uitstekende kwaliteit met een polyester buitentijk en een polykatoenen binnentijk, gecombineerd met een Coletherm vulling. Adviesverkoopprijzen vanaf EURO 39,99.

Breckenridge
In de Breckenridge slaapzak heb je ruimte genoeg om te bewegen en de capuchon zorgt voor nog meer comfort en warmte. Het buitentijk van polyester microfibre voelt zacht aan en is toch duurzaam en de dubbele laag vulling in de bovenzijde zorgt ervoor dat je deze slaapzak prima kunt gebruiken als het wat kouder is. Adviesverkoopprijzen EURO 59,99 (Breckenridge Single) en EURO 99,99 (Breckenridge Comfort).

Vail
De Vail slaapzak combineert high-performance materialen met een oversized design, wat zorgt voor warmte en comfort tijdens langere gezinsvakanties. Slaap je buiten in een tent of binnen in een caravan, de Vail zorgt steeds voor een goede nachtrust. Adviesverkoopprijzen EURO 59,99 (Vail Single Lite) en EURO 99,99 (Vail Comfort).

Durango
Deze slaapzak gebruik je zowel thuis als op de camping als bij vrienden. Hij mag gezien worden dankzij het ruitjesmotief, maar vooral het comfort van deze ruime slaapzak is doorslaggevend! Verkrijgbaar in blauw en rood. Adviesverkoopprijs EURO 39,99.

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.