Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Van oude pet-fles tot nieuwe VAUDE fietstas

Van  oude pet-fles tot nieuwe VAUDE fietstasRemo, Reva en Reva Front zijn drie stijlvolle fietstassen die helemaal voldoen aan de wensen van de moderne én milieubewuste fietser. Bijzonder milieuvriendelijk gefabriceerd en gemaakt van gerecyclede PET-flessen mogen deze fietstassen het VAUDE Green Shape milieulabel dragen. En dat alles in een zeer functioneel en modern jasje.

De Remo en Reva zijn moderne tassen voor gebruik in de stad en naar kantoor. Remo heeft de vorm van de klassieke aktentas, terwijl de Reva een speciale variant is die niet alleen plaats biedt aan de laptop en documenten, maar ook aan de boodschappen. Een gepolsterd laptopvak en organizer-vakken zorgen bij beide modellen voor een goed overzicht in de overvloedige binnenruimte van de tassen. Zowel de bagagedrager bevestiging als de schouderbanden zijn afneembaar. Bijpassend is de Reva Front, een functionele en moderne stuurtas. Dankzij het eenvoudige Klick-Fix Systeem kan deze snel en gemakkelijk aan het stuur worden bevestigd. Het topvak is gepolsterd en beschermt zo de smartphone, camera en portemonnee. De adviesverkoopprijzen bedragen EURO 90 (Reva), EURO 70 (Reva Front) en EURO 100 (Remo).

Met een goed gevoel fietsen dankzij milieuvriendelijke fabricage
De Reva, Reva Front en Remo dragen alle drie het Green Shape milieulabel van VAUDE. Ze worden zeer milieuvriendelijk van gerecycled polyester gefabriceerd. Iets dat je overigens totaal niet ziet aan deze stijlvolle tassen. Gebruikte PET-flessen worden ingezameld, gereinigd, vermalen en tot granulaat verwerkt. Dat wordt vervolgens opnieuw gesmolten en tot garen gesponnen. Op deze manier ontstaat een hoogwaardig polyester, waarmee tot 50% aan energie en ongeveer 50% aan CO2-uitstoot wordt bespaard tijdens het productieproces. Nieuwe fossiele grondstoffen uit aardolie worden dan ook niet gebruikt.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.