Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ready to go for a downhill met VAUDE Path bikepacks

Ready to go for a downhill met VAUDE Path bikepacksMet de nieuwe Path bike-rugzakken presenteert VAUDE drie ware tourspecialisten voor mountainbikers die alle remmen los willen gooien tijdens het afdalen op hun ATB.

De nieuwe rugzakkenserie Path is speciaal ontwikkeld voor mountainbikers die op zoek zijn naar betrouwbare uitrusting. De rugzakken zijn bijzonder compact en zitten nauw aangesloten en stabiel op de rug, of het nu de 9, de 13 of de 18 liter versie betreft. In het hoofdvak past de uitrusting en een drinkzak, aan de buitenzijde bieden gespen bevestigingsmogelijkheid van helm en compressie. Smartphone, camera en ander klein materiaal is gemakkelijk op te bergen in de kleine vakken op de heupband. Adviesverkoopprijzen: EURO 81,00 (Path 9), EURO 92,00 (Path 13) en EURO 102,00 (Path 18).


3 verschillende maten
De Path-serie bestaat uit 3 verschillende modellen: de Path 9, de Path 13 en de Path 18. Zo kun je gemakkelijk kiezen welke rugzak het beste bij je past. Allemaal zijn ze stabiel en compact en daardoor ideaal voor die snelle tochten door de bossen en in de bergen. Mocht je tijdens je tocht worden overvallen door een onverwachte regenbui, dan komt het goed uit dat in het bodemvak standaard een regenhoes zit verwerkt. Are you ready for a downhill?

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.