Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vernieuwde GTX gaiters van Berghaus

Vernieuwde GTX gaiters van BerghausBerghaus heeft diens inmiddels klassieke GTX-Gaiters eens goed onder handen genomen om ze nog meer te verbeteren.

Al in november 2002 waardeerde het Duitse 'Outdoor' de Berghaus gaiters met de 'Kauftipp'. Tevens kregen zij als enigen in de test het oordeel 'sehr gut'. Destijds overtuigden het materiaal, het simpele maar functionele ontwerp en het hoge draagcomfort de jury. Toch heeft Berghaus besloten de gaiters verder te verbeteren.

Zo bestaat de riem voor onder de zolen nu uit een neopreen/gummy-achtig materiaal, waardoor deze stabieler blijft zitten en tijdens extreme kou tevens minder stug is. Aan beide zijden zijn ze bevestigd met een eenvoudige sluiting, zodat ook tijdens een tocht een kapotte riem eenvoudig kan worden vervangen. Een reserve-riem wordt standaard meegeleverd.

Het materiaal is hetzelfde gebleven: bovenaan het drie-laags GORE-TEX® XCR Stretch en onderaan het veel steviger Ardura 500. Hiermee worden zowel het ademend vermogen als de beschermende werking goed. De gummi-sluiting bovenaan zorgt voor een goede afsluiting en de uitgebreide maatvoering zorgt voor de rest. Zo kan er worden gekozen uit twee verschillende lengtes (38 en 45cm) en twee verschillende voetgroottes (S/M en L/XL): vier verschillende maten dus.

De GTX Gaiters zijn er in het rood/zwart en geheel zwart en hebben een adviesverkoopprijs van EURO 59,90

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.