Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe accessoires van Kelly Kettle

Nieuwe accessoires van Kelly KettleKelly Kettle heeft onlangs twee nieuwe accessoires uitgebracht als toevoeging op het reeds bestaande Kelly Kettle assortiment: een handige Hobo Stove en twee compacte camping cups.

De originele Kelly Kettle uit Ierland is een ultrasnelle waterkoker voor buiten, die brand op papier, takjes, dennenappels, berkenbast, droog gras enz. Met een Kelly Kettle kook je in 3 minuten water voor thee, koffie of instant maaltijden, zonder brandstof mee te hoeven nemen.

Met de nieuwe Hobo Stove is het nu ook mogelijk complete maaltijden te bereiden met je Kelly Kettle. De Kelly Kettle Hobo Stove werkt voor alle soorten pannen en in alle weersomstandigheden omdat het vuur goed beschermd is tegen wind en regen. Door het lage zwaartepunt kan de brander veilig en stabiel op de grond geplaatst worden. Na gebruik past de Hobo stove netjes in de vuurschaal van de Kelly Kettle zodat het geheel lekker compact kan worden meegenomen.

De onverwoestbare Kelly Kettle Camping Cups zijn een set van 2 st: 1 x 350ml en 1 x 500ml. De kleinere 350 ml beker past gemakkelijk in de grotere 500ml beker, die samen weer in de vuurschaal van de Kelly Kettle passen. De binnenkant van de Kelly Kettle Camping Cup is gepolijst, daardoor makkelijk schoon te spoelen en is bovendien voorzien maatstreepjes voor het afmeten van vloeistoffen, handig voor het bereiden van de maaltijd. Op rand zit het speciale 'Cool-lip' opzetstuk om uw lippen te beschermen tegen de hitte van het metaal tijdens het drinken van warme dranken. De handgrepen zijn voorzien van een siliconen coating voor extra comfort.

Voor meer informatie: https://www.kellykettle.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.