Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ECCO Sport lanceert Biom Hybrid Walk wandelschoenen

ECCO Sport lanceert Biom Hybrid Walk wandelschoenenHet Deense merk ECCO lanceert dit najaar de BIOM HYBRID WALK, een lichte NATURAL MOTIONschoen die de voeten probleemloos en efficiënt laat bewegen.

BIOM HYBRID WALK, verkrijgbaar voor dames en heren, kan bogen op een natuurlijke, anatomische pasvorm en een sterk maar soepel jakleren bovenwerk. De zoolconstructie met laag profiel bevordert een natuurlijke stand van de voet en een uitstekende grondaanpassing, terwijl de duurzame rubberen buitenzool voor tractie en grip zorgt.

"Alles aan deze schoen verzekert een gelijke mate van comfort en prestaties," aldus Andrzej "Bartie" Bikowski, Lead Designer van ECCO Sport. "Deze schoen is een ideale combinatie van flexibiliteit en pasvorm – en een absoluut genot om mee te wandelen." BIOM HYBRID WALK is geïnspireerd op de bekroonde BIOM HYBRID GOLF, die over de hele wereld wordt gedragen in wedstrijden door sterren uit de Tour en nog steeds een wereldwijde bestseller is.

Zoals alle schoenen in de ECCO Sport-collectie is BIOM HYBRID WALK gemaakt met behulp van het Direct Injection-proces (D.I.P.). Deze hoogtechnologische productiemethode wordt uitgevoerd in de eigen fabrieken van ECCO en levert een schoen uit één stuk met een permanente afsluiting zonder gebruik van lijm of stiksel. De voordelen zijn o.a. een hogere duurzaamheid samen met een buitengewone flexibiliteit, schokdemping en schokabsorptie.

De binnenkant is afgewerkt met een volledig leren voering met uitstekende vochtafvoerende eigenschappen voor nog meer comfort en een luxueus gevoel. BIOM HYBRID WALK wordt aangeboden in een volnerf of geoliede leren versie.

Voor meer informatie: https://www.ecco.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ecco:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.