Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wearable multitools van Houdini

Wearable multitools van HoudiniBij de ontwikkeling van Houdini producten staan veelzijdigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid centraal. Je hoeft niet voor elke activiteit een ander jack, fleece of baselayer aan te schaffen. In de kleding van Houdini fiets je naar je werk, maar ga je even gemakkelijk de natuur in om te klimmen of hiken met je vrienden. Houdini ziet haar kleding dan ook als 'wearable multitools'.

Action Twill Pants
Deze broek met een urban uitstraling is gemaakt van tweerichtingsstretch materiaal, perfect voor de actieve gebruiker. Door het duurzame karakter en het feit dat hij vuil- en schuurbestendig is, is dit een broek die je iedere dag kunt dragen. De zachte, rekbare stof geeft de broek een stoere metropool uitstraling en voelt heerlijk aan. Even functioneel in de stad als tijdens klimavonturen. Met de knopen aan de onderkant is de broek strakker te maken, ideaal voor op de fiets of tijdens het klimmen. Een van de zakken heeft een geïntegreerde rits, zodat portemonnee en telefoon veilig zijn.
Gemaakt van gerecyclede vezels. Materiaal voldoet aan Bluesign® eisen. Consumentenadviesprijs: 150 euro.

Airborn Tee
Duurzaam t-shirt, gemaakt van een unieke mix van zijde en merinowol. Dit shirt houdt je droog en comfortabel en gaat lange tijd mee. Deze bijzondere stof heeft de perfecte mix van - natuurlijke - eigenschappen en functioneert even goed tijdens reizen in warmere klimaten als tijdens een hike- of klimtocht in de bergen.
De combinatie van zijde en merinowol is perfect: Zijde is sterk en geeft het shirt duurzaamheid, terwijl het merino je warm houdt. Het materiaal voert vocht effectief af zonder vieze geurtjes. Van nature is het materiaal anti-bacterieel en anti-statisch. Gemaakt van hernieuwbare en biologisch afbreekbare vezels. Consumentenadviesprijs: 90 euro.

High Loft Sherpa Jacket
Houdini's warmste en zachte fleece jack, gemaakt van zacht en pluizig donsachtig materiaal. Voor de dagen dat je een extra tussenlaag wilt dragen om warm te blijven of je kruipt er lekker in weg op de bank. Het jack is lichtgewicht en heeft een hoge 'warmte-naar-gewicht' ratio. Materiaal droogt snel en neemt niet veel ruimte in - je draagt het als het nodig is, maar bergt hem met hetzelfde gemak op. Verkrijgbaar voor dames en heren in verschillende kleuren. Consumentenadviesprijs: 170 euro.

Spheric Parka
Geïsoleerde waterproof stretch parka houdt je warm en droog tijdens koude dagen. Het parka-model heeft een stoere stadse uitstraling, maar hij presteert net zo goed onder barre omstandigheden in de natuur. De grote capuchon maakt van de parka een persoonlijke cocon in koud weer. Gemaakt van gerecycled en recyclebaar materiaal. Gevuld met synthethische PrimaLoft® vezels. Consumentenadviesprijs: 550 euro.

Voor meer informatie: https://www.houdinisportswear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Houdini:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.