Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Brunton introduceert het nieuwe wereldkompas TruArc 7

Brunton introduceert het nieuwe wereldkompas TruArc 7TruArc 7 is het nieuwe spiegelkompas van Brunton. Het kompas is voorzien van een inclinometer, handig voor off-piste skiƫrs om lawinegevaar te kunnen inschatten. Alpinisten en rafters kunnen er de hellingsgraad van een berg of rivier mee meten. Maar je kunt met het kompas natuurlijk ook de juiste koers bepalen. Meer informatie: Brunton.com.

Het compacte spiegelkompas is een ideaal outdoor instrument; je kunt het nauwkeurig richten en tegelijkertijd de kompasroos aflezen. Dankzij de glow in the dark kan dat ook 's nachts. De liniaal is ideaal voor kaartnavigatie.

Wereldkompas
De Brunton TruArc 7 is een wereldkompas en kan zowel op het noordelijk als zuidelijk halfrond gebruikt worden. De speciaal gemagnetiseerde TruArc Global Needle is bevestigd in een met vloeistof gevulde kompasroos waardoor de naald geheel vrij draait. De spiegel fungeert ook als deksel ter bescherming van het kompas.

Naast TruArc 7 introduceert Brunton ook TruArc 3, een klassiek scoutingkompas en TruArc 5, het ideale kaartkompas met vergrootglas. Beide eveneens voorzien van een global needle.

Informatie
Het Brunton TruArc 7 kompas is verkrijgbaar bij de outdoor specialist.
Winkeladviesprijs EURO 29,99. Afmeting: 7,3 x 9,9 x 1,5 cm. Gewicht: 62 gram.
Brunton TruArc 3 EURO 12,99.
Brunton TruArc 5 EURO 24,99.

Voor meer informatie: https://www.bruntoneurope.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brunton:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.