Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Master of G horloges van G-Shock

Nieuwe Master of G horloges van G-ShockWandelen, fietsen, klimmen, hardlopen, trailrunning, zwemmen of toch mountainbiken: welke sport ook jouw favoriet is, we weten allemaal dat het uitoefenen ervan een stuk makkelijker en leuker is met het juiste materiaal. De juiste gadgets kunnen een welkome aanvulling zijn, want hoe hou je anders je PR bij? Om met niet te veel apparaten de natuur in te gaan heeft G-Shock de GW-9400RD-4ER en de G-9300RD-4ER ontwikkeld. Met deze twee klokjes heb je zoveel mogelijk functies in 1 horloge zitten.

De G-9300 is voorzien van een harslaag op de knoppen en de behuizing zodat stof en modder geen kans krijgen. Op negen uur bevindt zich ook een indicator die de standen van de maan aangeeft. Casio's geavanceerde Solar Power System zorgt ervoor dat het horloge overdag zo goed wordt op geladen dat het ook 's nachts een betrouwbaar instrument is in extreme situaties. Daarbij is dit horloge voorzien van thermometer, kompas, timer, stopwatch, kalender en snoozefunctie.

De GW-9400RD-4ER beschikt naast een kompas en thermometer ook over een barometer. Een speciale sensor meet de luchtdruk en geeft deze door middel van een symbool op het display weer. Op deze manier kan je de weersverwachting aflezen. Een druksensor detecteert de wijzigingen in de luchtdruk en zet het resultaat om in een hoogte van maximaal 10.000 m. De GW-9400 is in staat om radiosignalen te ontvangen waardoor het altijd de exacte tijd aangeeft en na invoer van de geografische positie kunnen de tijdstippen van zonsopgang- en ondergang voor elke datum worden weergegeven, zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Voor meer informatie: https://www.g-shock.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.