Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

System Glove van Black Diamond

System Glove van Black DiamondBlack Diamond komt voor komend winter-seizoen met een hele reeks nieuwe handschoenen. Daaronder ook de System Gloves: multifunctionele handschoenen.

De System Glove bestaat uit een uitneembare binnenhandschoen van winddicht, weerbestendig fleece en een overhandschoen van robuust nylon. Beiden zijn uiterard ook apart prima te gebruiken als zelfstandige handschoenen. Wat de System Gloves hierbij zo speciaal maakt is dat de binnenhandschoen ├ęcht zelfstandig bruikbaar is. Ze namelijk uitgevoerd met ToughTec voor een betere grip. De overhandschoenen is aan de binnenkant uitgevoerd met Pittards-leer, genaaid met ultra-sterk Kevlar-draad.

In totaal bestaat de handschoenen-lijn voor komend seizoen uit 19 modellen: 2 in de Ice-lijn, 7 in de Snow-lijn en 10 in de All Mountain-line.

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.