Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe CPX 6 CLT10 Lantern van Coleman

Nieuwe CPX 6 CLT10 Lantern van ColemanColeman breidt de serie CPX-apparaten uit met de nieuwe CPX 6 CLT10 Lantern. De klassieke alomgekende Coleman lantaarn krijgt in deze CPX versie een moderne look en is voorzien van de nieuwste Cree LED. Je kan de lamp in 2 standen laten branden, high of low.

Coleman lanceerde met CPX™ een revolutionair, uitwisselbaar batterijsysteem dat ongelofelijk veel gemak en flexibiliteit biedt voor zowel thuis als onderweg. Dankzij dit CPX™ systeem kies je namelijk voortaan zelf hoe je jouw Coleman lamp laat werken: elk CPX™ toestel werkt immers zowel op 4D batterijen die in een standaard batterijcassette zitten, als op de CPX™ Rechargeable Power Cartridge, een speciale oplaadbare batterij. Het geeft je de zekerheid dat je tijdens het kamperen, vissen of doe-het-zelf klussen nooit zonder licht komt te zitten. Je kan namelijk gewoon van het één op het ander overschakelen. Bovendien kun je zowel de 4D batterijcassette als de Rechargeable Power Cartridge uitwisselen tussen álle Coleman CPX™ apparaten.

De nieuwe 4 CPX 6 CLT10 Lantern heeft een lichtsterkte van 65 lumens (high); 28 lumens (low) en een batterijduur van 136 tot 330 uur (met nieuwe 4D batterijen). De lantaarn is 26 cm hoog en heeft een diameter van 12.7 cm. Hij weegt 480 gram zonder batterijen en 1060 gram met batterijen. En uiteraard is hij waterbestendigheid: IPX4 (waterafstotend).

Deze CPX lamp wordt geleverd met een cassette voor 4D batterijen. De 4D batterijen zelf zijn apart verkrijgbaar, net als de 6V oplaadbare CPX™ Power Cartridge. Adviesverkoopprijs bedraagt EURO 29,99.

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.