Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Modieus en comfortabel het winterse weer in met de Lowa Urban Cold Weather Boots

Modieus en comfortabel het winterse weer in met de Lowa Urban Cold Weather BootsVoor het winterseizoen 2014/15 heeft de Duitse wandelschoenspecialist LOWA haar collectie Cold Weather Boots uitgebreid met enkele zogenaamde Winter Sneakers: vrij lichte wandelschoenen die warmte en comfort combineren met goede grip en een modieuze look. Ideaal voor wie graag lekker warme en trendy voeten heeft deze winter!

London GTX® Qc
Of je ze nu aan doet naar het werk, voor een wandeling in het park of gewoon tijdens het winkelen in de stad: de London GTX® Qc houden je voeten warm en droog. Deze Quarter Cut schoen is bijzonder stijlvol dankzij de Sneaker-look en de glad-lederen schacht. Maar tegelijkertijd ook bijzonder warm dankzij de waterdichte en goed isolerende GORE-TEX® Panda-voering. En of het voetpad nu vol ligt met sneeuw, ijs of water, dat maakt niet uit, want de LOWA ‘Sneaker Winter’ zool biedt een veilige grip dankzij het noppenprofiel.
Gewicht per paar (UK 8): 750 gram. Verkrijgbaar in maten UK 6,5 t/m 13. Advies verkoopprijs EURO 169.95

Oslo GTX®
De Oslo GTX® is een echte winterschoen voor als de temperaturen en omstandigheden op straat vragen om warmte en comfort. Dankzij de stabiele nubucklederen schacht en de waterdichte GORE-TEX® Partelana voering worden de voeten warm en droog gehouden tijdens het lopen in de sneeuw en op ijs. Een stevige grip is verzekerd dankzij de ALS-II zool, die bijzonder geschikt is voor in de winter. Een stoere look is verzekerd want de schoen ziet er uit als een echte werklaars. Daardoor is hij niet alleen geschikt voor in de stad, maar ook voor wandelingen in de sneeuw.
Gewicht per paar (UK 8): 1.100 gram. Verkrijgbaar in maten UK 6 t/m 13. Advies verkoopprijs EURO 189.95

Yukon Ice GTX® Mid (Ws)
Voor als het echt winters wordt, met temperaturen ver onder het vriespunt en een dik pak sneeuw, is er de Yukon Ice GTX®. Een echter winterse bergwandelschoen die een betrekkelijk laag gewicht weet te combineren met veel draagcomfort en een hoge stabiliteit. De waterdichte GORE-TEX® Partelanavoering garanderen dat de voeten droog en dus lekker warm blijven. Uitgerust met LOWA ‘X-lacing’, een dempende PU-tussenzool en de nieuwe LOWA ‘G3’ zool, waardoor deze klassieke bergwandelschoen niet terugschrikt voor wat Moeder Natuur op je pad brengt. Stevige grip wordt gegarandeerd dankzij deze nieuwe zool die rubber weet te combineren met speciale textiel-elementen van TENCEL®.
Gewicht per paar (UK 8): 1.400 gram. Verkrijgbaar in maten UK 6 t/m 13, zowel voor mannen als voor vrouwen. Advies verkoopprijs EURO 239.95

Renegade Ice GTX® Ws
Deze LOWA-klassieker is er nu ook in een winteruitvoering. Het is waarschijnlijk de meest verkochte wandelschoen in Europa en nu dus verkrijgbaar in een speciale damesversie voor de winter. Extra stabiliteit dankzij het feit dat de schacht net iets hoger uitvalt en droge en warme voeten dankzij de GORE-TEX® Partelana-voering. Ook in deze winterse uitvoering natuurlijk de bekende LOWA MONOWRAP ® zoolconstructie die dankzij de eenheid van schacht en zool zorgt voor extra stabiliteit en bescherming. Om een perfecte grip op winterse ondergrond te garanderen is deze Renegade Ice GTX uitgerust met de nieuwe LOWA ‘G3’ zool. Dus zowel op sneeuw en ijs als natte ondergrond een stevige tred.
Gewicht per paar (UK 5): 1.060 gram. Verkrijgbaar in maten UK 3,5 t/m 9. Advies verkoopprijs EURO 219.95

Barina GTX Ws
Voor wie het iets minder stoer, maar wel iets meer vrouwelijk mag zijn is er nog de Barina GTX Ws. Met zijn fake-fur een absoluut toppertje voor stijlvolle warme voeten! De waterdichte GORE-TEX® Partelana-voering garanderen dat de voeten droog en dus lekker warm blijven. Een stevige grip is verzekerd dankzij de ALS-II zool.
Gewicht per paar (UK 5): 1.000 gram. Verkrijgbaar in maten UK 3,5 t/m 9. Advies verkoopprijs € 154.95

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.