Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Swarovski Optik eert Afrika met CL Companion Africa

Swarovski Optik eert Afrika met CL Companion AfricaSwarovski Optik presenteert een exclusieve editie van de populaire CL Companion-verrekijker: de CL Companion Africa-serie. Dit model maakt indruk met zijn elegante design dat is geïnspireerd op de dynamiek van Afrika en de kleuren van de Afrikaanse natuur. Met zijn bewezen, perfect afgestemde pakket optische prestaties belooft de CL Companion Africa onvergetelijke ontdekkingen. Hoogwaardige apparatuur en speciaal ontworpen accessoires, zoals de handgemaakte tas van gewaxt canvas, maken de CL Companion Africa-serie compleet.

Afrika: verrassend, inspirerend, uniek
Afrika is synoniem met overweldigende natuur, onvergetelijke ontdekkingen en unieke belevenissen in de wildernis. De kleurenpracht die de savanne tevoorschijn tovert, is ronduit verbluffend. En met de CL Companion Africa ontdek je verborgen schatten die voor anderen onzichtbaar blijven. Als je trouwe metgezel laat de CL Companion Africa je met volle teugen genieten van het fascinerende natuurspektakel in Afrika. Zie hoe enorme kuddes van meer dan een miljoen gnoes en honderdduizenden zebra’s over de eindeloze vlaktes draven tijdens de jaarlijkse trek in de Serengeti, en observeer grote katachtigen, olifanten en buffels van dichtbij. De enorme uitgestrektheid van het landschap en de met sterren bezaaide nachtelijke hemel maken de beleving compleet.

De CL Companion Africa: de perfecte metgezel voor Afrika
De CL Companion Africa is geïnspireerd op de kleuren van Afrika. De ommanteling is uitgevoerd in stijlvol donkerbruin, de oogdoppen zijn bronskleurig. Een exclusieve, handgemaakte tas vervaardigd van gewaxt canvas van het Amerikaanse merk ONA beschermt de verrekijker terwijl je op pad bent, maar is tegelijk een uniek modeaccessoire. Dankzij de comfortabele leren draagriem heb je de verrekijker altijd bij de hand. Elke CL Companion Africa wordt geleverd met een exclusief certificaat dat is ondertekend door Carina Schiestl-Swarovski, voorzitster van de raad van bestuur van Swarovski Optik.

Ongeëvenaarde optische helderheid voor intensief gebruik
De CL Companion Africa van Swarovski Optik is beschikbaar met 8x of 10x vergroting en een indrukwekkende objectiefdiameter van 30 mm. Het compacte, elegante design en lichte gewicht van slechts 500 gram maken van deze verrekijker de ideale reisgezel. Hij is bijzonder makkelijk in het gebruik door de precisieoptiek, hoge transmissie en speciale coatings die heldere, contrastrijke beelden en levensechte kleuren garanderen. De CL Companion Africa-serie is bovendien stof- en waterdicht, en stootbestendig dankzij de robuuste behuizing – perfect voor intensief gebruik op reis. Beschermkappen voor oculair en objectief, een praktische polsband en een schoonmaakdoekje worden eveneens meegeleverd.

De CL Companion Africa is vanaf 1 oktober 2014 op aanvraag verkrijgbaar bij exclusieve speciaalzaken en op www.swarovskioptik.com. De verkoopadviesprijs bedraagt EURO 1.250,- voor de CL Companion Africa van 8 x 30, en EURO 1.280,- voor de CL Companion Africa van 10 x 30.

Voor meer informatie: https://www.swarovskioptik.at/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Swarovski:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.