Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The North Face Thermoball biedt ultieme combinatie van warmte, veelzijdigheid en compressie

The North Face Thermoball biedt ultieme combinatie van warmte, veelzijdigheid en compressieNooit op één plek. Wel altijd één jack. Doordat ontdekkers altijd onderweg zijn, zoeken ze een product dat net zo
veelzijdig is als zijzelf zijn. Thermoball powered by PrimaLoft is een revolutie op het gebied van isolatietechnologie.
Geen enkel synthetisch materiaal bood eerder deze ultieme combinatie van warmte, veelzijdigheid en compressie. Het
jack is dit seizoen terug in nieuwe kleuren en verschillende uitvoeringen - het is zo meer dan ooit een echte must-have.

Ultieme combinatie van comfort en zekerheid
Thermoball™ biedt – als geen andere synthetische stof – de ultieme combinatie van comfort en zekerheid. Dit materiaal houdt je warm, is uitstekend te comprimeren en voelt aan als dons. Dit allemaal dankzij een lichtgewicht lagensysteem en een ongekend warmtebehoud. Het innovatieve design houdt warmte vast in kleine luchtzakken, vergelijkbaar met het isolerend vermogen van ganzendons met een vulkracht van 600+. Maar ook onder vochtige omstandigheden blijft de stof isoleren, wat betekent dat je kunt blijven buitensporten – in welk weer dan ook. Met zijn verbeterde design en pasvorm is de Thermoball™ hét jack voor elk avontuur. Het vormt de nieuwe standaard op het gebied van isolatie.

Women's Thermoball Full Zip Jacket
Een revolutionair mid-weight layer jacket voor gebruik onder alle weersomstandigheden. In tegenstelling tot elke andere synthetische isolatie geeft Thermoball™ dit jack een ongeëvenaard voordeel – het biedt net zoveel compressie als dons én blijft isoleren, zelfs als het nat is. Uitgevoerd met een centrale rits aan de voorzijde en steekzakken met rits en overslag – werkelijk elke eigenschap is ontworpen voor superieur comfort en optimale prestaties.

Men's Thermoball Hoodie
Baanbrekende isolatie die warmte behoudt op de meest uitdagende missies. Door hitte vast te houden in kleine luchtzakken, biedt deze ultieme ‘all-weather’ layer de veelzijdigheid en het comfort die je nodig hebt onder de koudste omstandigheden. Zelfs als het isolatiemateriaal vochtig wordt, blijft het isoleren. De compressie is vergelijkbaar met die van dons. Dankzij zakken met ritssluiting en overslag, en een volledig verstelbare capuchon biedt het jack essentiële bescherming.

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.