Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hightech koffiebeker voor onderweg van Contigo

Hightech koffiebeker voor onderweg van ContigoContigo West Loop is met recht een hightech koffiebeker. Openen, drinken, sluiten, ergonomie, isolatie: de beker heeft voor elk detail een slimme oplossing. De nieuwe editie is zelfs op twee punten verbeterd. Reinigen gaat een stuk makkelijker dankzij de nieuwe deksel met easy clean technologie. Verder zorgt een speciale sluiting ervoor dat je de Autoseal-knop niet per ongeluk induwt. Handig als je de koffiebeker in een tas meeneemt naar je werk, sportclub of vakantieadres.

Contigo West Loop ligt prettig in de hand en neem je overal mee naar toe. Het slimme Autoseal-systeem zorgt ervoor dat je niet morst en dat de beker niet lekt. De drinktuit bedien je met één vinger: zachtjes duwen om te drinken, loslaten om te sluiten. Een echte hightech koffiebeker dus, met een oogstrelend design.

In de auto
Contigo West Loop past in de bekerhouder van nagenoeg elke auto. Omvallen is geen probleem, want de koffiebeker is altijd gesloten en zal nooit lekken. De beker is voorzien van een speciale vacuüm isolatietechniek met dubbele RVS-wand. Koffie of thee blijft vier uur warm, koude dranken blijven twaalf uur gekoeld.

Informatie
Contigo West Loop is verkrijgbaar via internet, de sportwinkel en de betere speciaalzaak. In de kleuren wit, stainless steel, oranje en roze en de nieuwe kleuren rood, mat zwart, mat groen en mat blauw. Inhoud 470 ml.

Advieswinkelprijs EURO 32,95.

Voor meer informatie: https://www.mycontigo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Contigo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.