Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Osprey 24/Seven biedt voor elke dag een rugzak

Osprey 24/Seven biedt voor elke dag een rugzak24/Seven van Osprey is een collectie dagrugzakken voor de stad met een outdoorgeschiedenis, want deze lijn kan terugblikken op tientallen jaren ervaring in het ontwerpen van rugzakken. Deze kwalitatieve, prestatiegerichte dagrugzakken zijn veelzijdig en duurzaam en bieden verschillende organisatielevels en meerdere toegangsmogelijkheden. Met aparte laptop- en tablethoesjes zijn je technische spullen veilig opgeborgen.

Daylite 13 liter
Jouw lichte en veelzijdige metgezel Daylite doet zijn naam alle eer aan. Hij is ontworpen om snel aan de trekkingrugzakken Aether, Ariel, Sojourn of Shuttle te worden vastgeklikt. Maar Daylite bouwde al snel zijn eigen reputatie op en werd in een mum van tijd de lieveling van zijn gebruikers. Zo zul je het comfort en de effectieve eenvoud van de weg te werken schouderbanden zeker weten te waarderen. Het geventileerde spacermesh rugpand heeft een afneembaar heupbandje uit mesh en de rugzak heeft aan beide zijden mesh zijvakken en handige gebruiksvriendelijke compressiebanden. De buitenkant van de tas heeft via een rits toegang tot een beveiligd voorvak en is uitgerust met een sleutelclip. Het hoofdvak is voorzien van een ingebouwd hydratiehoes die tevens fungeert als laptopcompartiment. Een moderne klassieker in een compacte verpakking, geen wonder dat de Daylite zo populair is. Adviesverkoopprijs: EURO 45,00.

Flare 22 liter
De Flare 22 is de ideale dagrugzak voor een korte wandeling, als handbagage in het vliegtuig of gewoon voor het dagelijks gebruik. Deze rugzak is veelzijdig, duurzaam en biedt handige organisatiemogelijkheden. Een gepolsterde hoes voor laptop en tablet beschermt de elektronische apparatuur op gepaste wijze. Compressiezakken uit stretch aan de zijden en een weg te werken heupbandje zorgen ervoor dat je bagage altijd goed is verpakt. Hou je ingewikkelde mobiele leven onder controle met een groot aantal zakken, compartimenten en een geïntegreerd organizervak. Op drukke dagen zal je blij zijn met het voorvak in stretchy meshmateriaal om er snel je jas of krant in op te bergen. Adviesverkoopprijs: EURO 60,00.

Quasar 28 liter
De Quasar 28 is een kwalitatieve, prestatiegerichte stadsrugzak met een echt outdoorverleden, want hij is ontstaan dankzij tientallen jaren van ontwerpervaring bij Osprey. Draagcomfort is een belangrijk element bij deze rugzak, daarom zijn de schouderbanden en het handvat gepolsterd. Ook op organisatorisch vlak scoort deze rugzak hoge punten met handige opbergmogelijkheden voor laptop en documenten. Er is extra opbergruimte voorzien achter het elastische opbergsysteem op de voorkant van de rugzak. Handig voor bijvoorbeeld een jas of een fietshelm. Adviesverkoopprijs: EURO 70,00.

Nebula 34 liter
De Nebula is met zijn 34 liter de grootste van deze vijf rugzakken uit de 24/Seven lijn van Osprey. De kwaliteit van deze dagrugzakken zit ‘m in hun functionaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid. Bovendien hebben ze een ongezien draagcomfort en tal van organisatiemogelijkheden. Een gevoerde hoes zorgt ervoor dat laptops en tablets in alle veiligheid meegedragen kunnen worden. De compressiebanden aan de zijkant en het verstelbare heupbandje zorgen ervoor dat je spullen en je tas perfect op hun plaats blijven zitten. Ordelijkheid en overzicht worden een makkie met de handige zakjes, verschillende compartimenten en een ingewerkt organizervak. Adviesverkoopprijs: EURO 75,00.

Questa 27 liter - Enkel voor de dames
De Questa 27 is een stadsrugzak die speciaal voor de dames is ontworpen. Hij is niet alleen verkrijgbaar in mooie kleurtjes zoals Minty Green of Candy Orange, maar beschikt over dezelfde praktische eigenschappen als de andere rugzakken uit de 24/Seven collectie. Zo zijn ze functioneel, duurzaam en veelzijdig, hebben ze een ongezien draagcomfort en tal van organisatiemogelijkheden, voor laptops, tablets en documenten. Er zijn van die dagen waarop je net wat meer opbergruimte in je rugzak zou kunnen gebruiken. Voor die dagen beschikt de Questa over een elastische band aan de voorzijde, waar je snel een jas of fietshelm aan kunt vastmaken. Adviesverkoopprijs: EURO 70,00.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.