Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Brunton Revolt 9000 laadt zes keer een telefoon op

Brunton Revolt 9000 laadt zes keer een telefoon opDe Brunton Revolt 9000 is een mobiele accu die al je avonturen voorziet van power. De powerbank laadt zes keer een smartphone op. Een dikke, schokabsorberende siliconen-mantel beschermt de Revolt tegen vallen en stoten. Hij is shock- en weatherproof en kan de meest barre omstandigheden aan. Het device is aan de onderzijde voorzien van Vibram-grip zodat ie nooit wegglijdt.

De USB-poorten zijn waterdicht afsluitbaar. De Brunton Revolt blijft zelfs drijven als hij in het water valt.

Specificaties
De Brunton Revolt 9000 is uitgerust met een milieuvriendelijke high-yield lihiumbatterij en kan 6x een smartphone opladen. Advieswinkelprijs 99,95. Afmeting: 10.2 x 10.2 x 3.3 cm, gewicht 284 g. Output: Standaard USB (5v/2.1 amp), input: Micro USB. De powerbank wordt geleverd met een 3-in-1 adapterkabel (MicroUSB, Lightning, 30-Pin to USB). Ook verkrijgbaar in een lichtere uitvoering: Revolt 4000, deze kan 3x een smartphone opladen. Advieswinkelprijs EURO 49,95.

Voor meer informatie: https://www.bruntoneurope.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brunton:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.