Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe CHT hoofdlampen van Coleman

Nieuwe CHT hoofdlampen van ColemanEr zijn 4 nieuwe CHT headlamps toegevoegd bij Coleman die kunnen roteren, zodat je zelf het licht kan richten naar waar jij wil. Alle hoofdlampen hebben verschillende lichtstanden; wanneer je de power knop 10 seconden lang ingedrukt houdt in iedere willekeurige stand gaat het licht uit. De hoofdband kan je naar eigen wens aanpassen. Aan die hoofdband zit een soort 'sleutel' waarmee je de batterijhouder kan openen en de batterijen worden telkens standaard meegeleverd.

CHT4 Headlamp
De CHT4 is voorzien van 3 standen: high, low en red voor beter nachtzicht. De lamp is waterafstotend (IPX4) en heeft een lichtsterkte van 23 (low) tot 40 lumens (high). De 2 AAA batterijen gaan afhankelijk van het gebruik 20 tot 36 uur mee. De CHT4 weegt 63 gram zonder batterijen en 85 gram met batterijen. Adviesverkoopprijs EURO 19,99.

CHT7 Headlamp
De CHT7 is voorzien van 4 standen: high, medium, low en red voor beter nachtzicht. De lamp is waterafstotend (IPX4) en heeft een lichtsterkte van 30 (low) tot 70 lumens (high). De 3 AAA batterijen gaan afhankelijk van het gebruik 9 tot 25 uur mee. De CHT7 weegt 100 gram zonder batterijen en 135 gram met batterijen. Adviesverkoopprijs EURO 24,99.

CHT10 Headlamp
De CHT10 is voorzien van 5 standen en is waterdicht (IPX7). De CHT10 heeft een lichtsterkte van 30 (low) tot 100 lumens (high). De 3 AAA batterijen gaan afhankelijk van het gebruik 7 tot 26 uur mee. De CHT10 weegt 100 gram zonder batterijen en 135 gram met batterijen. Adviesverkoopprijs EURO 29,99.

CHT15 Headlamp
De CHT15 is de meest luxe en uitgebreide versie van de CHT hoofdlampen en is voorzien van 7 standen: extra-bright,
high, medium, low, strobe, red (voor beter nachtzicht) en blue (voor kaartlezen). De CHT15 is waterdicht (IPX7) en heeft een lichtsterkte van 35 (low) tot 150 lumens (extra-bright). De 3 AAA batterijen gaan afhankelijk van het gebruik 6 tot 27 uur mee. De CHT15 weegt 100 gram zonder batterijen en 135 gram met batterijen. Adviesverkoopprijs EURO 39,99.

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.