Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe ECCO Ulterra wandelschoen voor elk seizoen

Nieuwe ECCO Ulterra wandelschoen voor elk seizoenHet Deense merk ECCO lanceert dit najaar ULTERRA, een robuuste maar toch lichte wandelschoen voor elk seizoen voor dames en heren op zoek naar avontuur, van basiskampen in de bergen tot de straten van de stad.

ULTERRA, de nieuwste aanwinst in de ECCO wandelcollectie, wordt aangeboden in een halfhoge en hoge versie met een 100% waterdicht GORE-TEX® membraan, en een weerbestendige lage HYDROMAX® versie. Elk model is uitgerust met de ECCO RECEPTOR buitenzooltechnologie. Deze technologie combineert duurzame stabiliteitszones en flexibele groeven voor een dynamische ondersteuning van de voet, van het eerste contact met de grond (de landingsfase) tot en met de afzet.

"Onze nieuwste wandelschoen ULTERRA is sportief en heeft zijn eigen stijl – net als de mensen voor wie we deze schoen hebben ontworpen,” aldus Andrzej “Bartie” Bikowski, Lead Designer van ECCO Sport. "De schoen is heel flexibel zonder aan stabiliteit in te boeten en is één van de lichtste wandelschoenen op de markt."

ULTERRA, geïntroduceerd als onderdeel van de herfst/wintercollectie 2014, heeft een bovenwerk van sterk maar soepel jakleer dat heel speciaal aanvoelt. Het bovenwerk heeft een ondersteunend vetersysteem dat zorgt voor een nauwsluitende, sportieve pasvorm, en versterkte teen- en hielstukken voor een slijtvaste duurzaamheid.

Zoals alle schoenen in de ECCO Sport-collectie is ULTERRA gemaakt met behulp van het Direct Injection-proces (D.I.P.). Deze hoogtechnologische productiemethode wordt uitgevoerd in de eigen fabrieken van ECCO en levert een schoen uit één stuk met een permanente afsluiting zonder gebruik van lijm of stiksel. De voordelen zijn o.a. een hogere duurzaamheid samen met een buitengewone flexibiliteit, schokdemping en schokabsorptie.

Voor meer informatie: https://www.ecco.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ecco:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.