Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Superlichte Cocoon X donsjas van Odlo

Superlichte Cocoon X donsjas van OdloHIGHLINE is een moderne collectie van mid- en outerlayers voor mensen met een actieve levensstijl. De collectie bestaat uit twee lijnen: MOUNTAIN PERFORMANCE en OFF-COURSE. De COCOON X donsjas van Odlo maakt deel uit van de OFF-COURSE-collectie en is een trendy kledingstuk dat geschikt is voor elke activiteit.

De COCOON X overtuigt door zijn coole stijl en functionaliteit. Met dit jack ben je zowel op weg naar het werk als tijdens de wintersport optimaal uitgerust. De warmte-isolerende donsjas is waterafstotend en winddicht. Dons als natuurproduct speelt bij Odlo een belangrijke rol. Gen enkel ander materiaal met een vergelijkbaar gewicht is zo warmte-isolerend als dons. Odlo gebruikt voor zijn producten enkel hoogwaardige, ongeverfde dons. De hoge kraag zorgt voor extra warmte-isolatie en verhoogt het draagcomfort. Bovendien beschikt de jas over een verstelbare capuchon, zoom en manchetten, twee steekzakken met ritssluiting en een binnenzak.

De SPOT-producten staan garant voor een maximaal gevoel van comfort en maken het coole plaatje van de COCOON X helemaal af. Voor het aangename draagcomfort zorgt de materiaalmix uit functionele polyester en katoen. De SPOT-collectie bestaat uit een trui met capuchon en/of ronde hals en een comfortabele broek (zowel voor dames als heren). Bij de hoody zorgen de manchetten met duimgat en de met koorden verstelbare capuchon voor een mix uit moderniteit en functionaliteit. De combinatie hoody en broek zorgen zowel bij de dames als bij de heren voor een nonchalante look.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.