Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Powernappen met opblaasbare kussens van Nordisk

Powernappen met opblaasbare kussens van NordiskEen powernap van 15 minuten kan wonderen verrichten voor je geheugen en je productiviteit. Met een opblaasbaar kussen in je tas kun je overal een verkwikkend dutje doen. Gebruik de verloren tijd op de tram of op de bus om nieuwe energie te krijgen met een opblaasbaar kussen van Nordisk.

Vermoeid gevoel in de namiddag? Bang om in te dommelen tijdens lange vergaderingen of lessen? Een powernap kan de oplossing zijn. In de moderne wereld krijgen we vaak te veel informatie en indrukken en te weinig slaap. Hierdoor is het nog belangrijker om onze hersenen overdag even 'uit te schakelen' en te herladen tijdens de dag.

Zuiver je geest
Een power nap is een 15 tot 20 minuten durend slaapje overdag dat een gunstig effect heeft op zowel het lichaam als de hersenen. 'Powernap' is een nieuwe term, maar het effect is al veel langer gekend. Zo waren beroemdheden als Napoleon, Leonardo Da Vinci, Churchill en John F. Kennedy regelmatige powernappers. Ook vandaag nog wordt er flink gepowernapt bij heel wat bedrijven over de hele wereld.

Voor je hersenen is een powernap hetzelfde als de 'save'-knop op je computer; de informatie wordt opgeslagen en je wordt wakker met een schoon geheugen en een frisse geest, waardoor je hersenen sneller en nauwkeuriger werken. Een powernap zorgt ervoor dat je meer uitgerust en alerter bent en daarna efficiƫnter kunt werken.

Powernap eens onderweg
Een van de moeilijkste dingen bij het powernappen is het vinden van de geschikte plek om in te dommelen. Maar daar bestaat nu een oplossing voor, want het Deense outdoorbedrijf Nordisk lanceert een reeks opblaasbare lichtgewicht kussens. Ingepakt hebben ze de grootte van een banaan en ze wegen amper 135 gram. Dit betekent dat je het kussen overal in je tas kunt meenemen, opblazen en haast overal een aangename powernap doen. Met het opblaasbare kussen kun je dutten in de trein, in een luie stoel op kantoor of onder een boom in het park.

De kussens hebben een zacht en comfortabel oppervlak en kunnen tot het gewenste formaat worden opgeblazen. De opblaasbare kussens Aften en Nat, zijn ergonomisch gevormd voor een optimale ondersteuning van het hoofd en de nek. Het kussen Dag is lang en zeer geschikt voor het creƫren van de juiste zitslaaphouding, waardoor je tijdens een rit op de tram of de trein de tijd kunt gebruiken om nieuwe energie op te laden.

Voor meer informatie: https://www.nordisk.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nordisk:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.