Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Aletsch Jacket III en Aletsch Pants III combineren functionaliteit met milieuvriendelijke fabricage

VAUDE Aletsch Jacket III en Aletsch Pants III combineren functionaliteit met milieuvriendelijke fabricageHet Duitse VAUDE laat opnieuw zien dat een hoge kwaliteit prima samen gaat met milieuvriendelijke fabricage van functionele outdoorkleding. Het Aletsch Jacket en de Aletsch Pants zijn beiden 3-laags kledingstukken die beschermen tegen weer en wind dankzij het milieuvriendelijke Sympatex membraan, terwijl onder andere de stretch-eigenschappen en de vele praktische features beide kledingstukken bijzonder functioneel maken. Daarnaast dragen beiden uiteraard het bluesign® label, dat milieuvriendelijke grondstoffen en fabricage garandeert.

Dat VAUDE milieuvriendelijk produceren zeer hoog op de agenda heeft staan is inmiddels bekend. Niet voor niets hebben zij een leidende rol binnen Europa als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Belangrijke randvoorwaarde is echter dat de kwaliteit van de producten ook op een hoog niveau blijft. En dat zit bij het Aletsch Jacket en Pants wel goed. Door gebruik te maken van een materiaalmix met onder andere het milieuvriendelijke Sympatex membraan en (in het geval van de Aletsch Pants III) stevig Cordura wordt een ideale combinatie van ademend vermogen, robuustheid en hoge mate van bewegingsvrijheid verkregen. Het VAUDE Aletsch Jacket III heeft een adviesverkoopprijs van EURO 427,- en de VAUDE Aletsch Pants III een adviesverkoopprijs van EURO 356,-

Alle belangrijke features voor optimale functionaliteit
Het 3-laags VAUDE Aletsch Jacket III is voorzien van alle belangrijke features, zoals ruime zakken met waterbestendige ritsen, een goed verstelbare capuchon die ook over een klimhelm gedragen kan worden, verstelbare manchetten, pitzips voor extra ventilatie en een trekkoord in de taille voor optimale verstelling. De VAUDE Aletsch pants is voorzien van voorgevormde knieën, afneembare en verstelbare bretels, versteviging van Cordura bij de onderbenen voor extra bescherming, diverse met waterbestendige ritsen, afsluitbare ritsen en voldoende verstelmogelijkheden. Beiden dragen naast het bluesign® label tevens het eigen Green Shape label dat staat voor duurzaam gefabriceerde producten.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.