Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SWAROVSKI OPTIK geeft tips voor het avontuurlijkste kinderfeest

SWAROVSKI OPTIK geeft tips voor het avontuurlijkste kinderfeestWil je graag een stoer kinderfeestje geven, waarbij je met vriendjes op een geweldig avontuur gaat? Speciaal voor avontuurlijke kinderen heeft SWAROVSKI OPTIK vier tips voor een stoere survival op een rij gezet. Gebruik ze als jouw kompas en ga samen met je vriendjes of vriendinnetjes op expeditie. Beleef je omgeving als dierendetective, avonturier én ontdekkingsreiziger! Het enige dat je bij deze ontdekkingstocht nodig hebt, is je SWAROVSKI OPTIK-verrekijker en een grote portie avontuursdrang. Durf jij het aan?

De vier tips komen uit een bijzonder survivalhandboek waarmee échte SWAROVSKI OPTIK-avonturiers de wereld ontdekken. Met een SWAROVSKI OPTIK-verrekijker op zak kijk je je ogen uit: razendsnelle eekhoorns, strijdvaardige vogels, oersterke insecten én geheimzinnige heksenkringen. Wie wordt de beste wereldontdekker, de beste dierendetective en het beste onzichtbare dier van het team?

Tip 1: ontdek jouw wereld
Wie ontdekt als eerste een Vlaamse gaai? Een rode eekhoorn? En een reusachtige paddenstoel? Bedenk voorafgaand aan je ontdekkingstocht wat je graag wilt ontdekken en ga vervolgens samen met je SWAROVSKI OPTIK-verrekijker en vriendjes of vriendinnetjes op zoek. Wie als eerste het dier of de plant met de kijker heeft gevonden, krijgt een punt. Je ouders zijn de survivalcoaches, zij vertellen je telkens wat je moet vinden en houden de scores bij. Degene met de meeste punten is de beste wereldontdekker van het team.

Tip 2: ga op safaritocht
Deze tocht vereist wat detectivewerk vooraf. Ga thuis op zoek naar de mooiste dierenplaatjes en plastic dieren. Vraag je ouders vervolgens of zij deze willen verstoppen in het bos waar jij en jouw vriendjes of vriendinnetjes op safaritocht gaan. Gebruik je SWAROVSKI OPTIK-verrekijker om alle dieren zo snel mogelijk op te sporen. Degene die de meeste dieren vindt, is de beste dierendetective van het team.


Tip 3: maak jezelf onzichtbaar
Veel dieren verstoppen zich, zodat ze niet worden opgemerkt door andere dieren. Maak jezelf net zo onzichtbaar als zij en speel het verstopspel. Bij het spel is één van je vriendjes of vriendinnetjes de dierendetective, de anderen verstoppen zich. Met de verrekijker van SWAROVASKI OPTIK loop iedereen zich vanzelf in de kijker. Ben jij een van de verstoppers? Trek dan kleren met schutkleuren aan en schmink je gezicht. Dompel jezelf vervolgens onder de herfstbladeren of verstop je op een zo onzichtbaar mogelijke. Zodra iedereen zich heeft verstopt, gaat de dierendetective met zijn of haar SWAROVSKI OPTIK-verrekijker op zoek. Zo wordt iedereen vanzelf gespot. Degene die zich het langst weet te verstoppen, is het beste onzichtbare dier van het team.

Tip 4: kijk je ogen uit
Bekijk met je SWAROVSKI OPTIK-verrekijker ook de indrukwekkende bosbodem. Tussen de bladeren, boomwortels en struiken vind je namelijk een nieuwe wereld vol kleine dieren én misschien zelfs een heksenkring! Wat, heksen? Wees niet bang, een heksenkring is een kring van paddenstoelen. Betreed dit kleine avontuur als team en geef elk diertje dat jullie ontdekken met je SWAROVSKI OPTIK-verrekijker, een gekke, zelfbedachte naam.

Met de vier tips voor een avontuurlijk kinderfeestje daagt SWAROVSKI OPTIK kinderen uit om de buitenwereld te ontdekken. Samen met een SWAROVSKI OPTIK-verrekijker verandert elk moment in de buitenlucht in een geweldige ervaring die verbaasd doet staan. Kortom, een must-have voor ieder kind dat spelenderwijs de wereld verder wil ontdekken.

Voor meer informatie: https://www.swarovskioptik.at/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Swarovski:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.