Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hybride Minaki combinatie van VAUDE perfecte mix voor mountainbikers

Hybride Minaki combinatie van VAUDE perfecte mix voor mountainbikersVAUDE bouwt haar 'hybride-principe' komende winter verder uit met de combinatie van het Minaki Jacket en bijbehorende Shorts. Dankzij de combinatie van het bijzonder lichte kunstvezel PrimaLoft® silver insulation Eco met stretchpanelen van het robuuste Windproof 80 materiaal worden actieve mountainbikers ook bij koud weer goed op temperatuur gehouden.

Het grote voordeel van de hoogwaardige PrimaLoft® silver insulation Eco voering zit hem in het lage gewicht van het materiaal. Tegelijkertijd blinkt het materiaal uit in uitstekende thermische efficiency. Daardoor houden het nieuwe Minaki Jacket en de bijbehorende korte broek de lichaamswarmte van actieve bikers perfect vast. Stretchpanelen in het materiaal zorgen voor extra bewegingsvrijheid, terwijl Windproof 80 de koude tegenwind zonder problemen weet te weerstaan. Daarnaast is het materiaal waterafstotend.

Minaki Jacket
De perfecte mix voor mountainbikers: dit milieuvriendelijk gemaakte hybride jack houdt je dankzij de isolerende PrimaLoft® silver insulation Eco voering aan de voorzijde en op de schouders lekker warm en is bijzonder licht van gewicht. Gecombineerd met panelen van waterafstotend stretch-materiaal op de rug en de onderarmen is het de ideale mix voor mountainbikers die ook in de herfst en de winter op de fiets weg willen. Het VAUDE Minaki Jacket is zowel in een dames- als herenmodel verkrijgbaar. Adviesverkoopprijs: EURO 163,00.

Minaki Shorts
Deze lichtgewicht hybride broek kun je afhankelijk van het weer als isolerende laag over een lange broek dragen of gewoon als korte fietsbroek. De isolerende PrimaLoft® silver insulation Eco voering wordt gecombineerd met robuuste stretch-panelen op het zitvlak en bij de knieën. De tweedelig elastische taille is aan de achterzijde hoger uitgevoerd en kan aan beide zijden versteld worden. Zo sluit de taille perfect aan bij elke zitpositie en beschermt de broek zo de gevoelige nieren tegen afkoeling. De tweewegs zijrits heeft een dubbelfunctie: de broek kan zo gemakkelijker over een lange broek worden getrokken zonder de schoenen uit te doen en biedt tevens extra ventilatie als het nodig is. Adviesverkoopprijs: EURO 122,00.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.