Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Opnieuw award voor PackSizer van Osprey

Opnieuw award voor PackSizer van OspreyDe Osprey PackSizer, 's werelds eerste applicatie die de perfecte rugzakmaat voor elke gebruiker berekent, heeft een tweede award te pakken, namelijk de 2014 'Highly Commended' award voor Innovation of the year van The Great Outdoors magazine. Eerder won het al de ISPO 2015 Communication award (in de categorie mobiele apps), die de meest creatieve en innovatieve projecten in de sportindustrie in de bloemetjes zet.

Deze erkenning komt bovenop het publieke succes waarbij de app de mijlpaal van 10.000 consumentendownloads heeft overschreden. Opmerkelijk is dat de app amper in maart van dit jaar werd gelanceerd en wekelijks nog honderden downloads telt.

"Deze app is revolutionair! Voor het eerst is er een digitale methode om de perfecte rugzakmaat te bepalen," zegt Outdoors Magic.

De Osprey PackSizer™ gebruikt de camera van je telefoon of tablet om je lichaam te meten. Op basis hiervan kiest de app de ideale rugzak uit het volledige assortiment van Osprey.
In 3 eenvoudige stappen is de klus geklaard:
1: Je neemt (of laat) een foto van je volledige lichaam (nemen)
2: Je geeft je lengte aan op de foto
3: Je geeft je bovenste en onderste torsopunten aan

In een video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je PackSizer™ moet gebruiken. Eens je lichaamsmaten bepaald zijn, zie je als resultaat welke Osprey-rugzak het meest geschikt is voor jou. Je persoonlijke resultaten kunnen ook via e-mail worden toegestuurd.

De zoektocht naar de meest comfortabele rugzak is dus voorgoed voorbij met de Osprey PackSizer™ – je kan meteen op je volgende avontuur vertrekken.

De app is beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Ga naar www.ospreyeurope.com om de PackSizer™ app te downloaden of zoek de 'Osprey Packsizer' in de App Store of op Google Play.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.