Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CamelBak winterpacks voor koude avonturen

CamelBak winterpacks voor koude avonturenOchtendrijp op het gras, wolkjes adem vergezellen je uitzicht en krakende sneeuw bij elke voetstap. Dat is genieten van de natuur onder winterse omstandigheden. En dankzij CamelBak hoef je tijdens je winterse avonturen niets te missen: je materiaal en water neem je veilig en comfortabel mee in een van de winterrugzakken.

Vernuftige features voor de winter
CamelBak, marktleider in drinksystemen voor avonturiers, heeft voor winterse omstandigheden een breed assortiment packs waarin je je materiaal veilig en comfortabel kunt vervoeren. Belangrijk daarbij is uiteraard dat je water niet bevriest en dus hebben ze allemaal vernuftige eigenschappen die dat helpen te voorkomen. Belangrijkste daarvan is het Therminator®-systeem, dat dankzij isolerend schuim het gehele drinksysteem beschermt tegen bevriezen. Zelfs onder extreme temperaturen waarbij voldoende drinken van levensbelang is. Dankzij het Snowshed™ rugpand blijft er geen sneeuw plakken tussen je rug en de rugzak. En wat te denken van een ‘tri-zip’-ontwerp, waarbij de rugzak is uitgevoerd met maar liefst drie verschillende ritsen. Daardoor kun je je rugzak altijd gemakkelijk openen, ook als hij in de sneeuw ligt of staat.

Breed assortiment
Er is een ruime keuze in rugzakken die geschikt zijn voor de winter. Zo zijn de Gambler en Scorpion met respectievelijk 2 liter (+ 3 liter waterreservoir) en 4 liter (+ 2 liter waterreservoir) perfect voor een dagje op de pistes of korte tochten in de sneeuw. Wil je meer materiaal meenemen, dan kun je kiezen voor de Snoblast, die een inhoud van 15 liter heeft dat uitgebreid kan worden naar 21 liter door een van de ritsen te openen. Voor de mensen die zo min mogelijk mee willen nemen is er de Zoid. Deze rugzak is zo dun dat je hem zelfs onder je winterjack kunt dragen! Bij de grotere rugzakken is er uiteraard gedacht aan opbergmogelijkheden voor je lawineset, bestaande uit sonde en schep, maar ook bevestigingspunten voor je helm en sneeuwschoenen. Alle packs hebben met elkaar gemeen dat de drinkslangen én de reservoirs goed zijn beschermd tegen de kou en dat je de ritsen ook prima kunt openen met je handschoenen aan. Geen reden dus om binnen te blijven deze winter!

Voor meer informatie: https://www.camelbak.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot CamelBak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.