Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Atmos AG en Aura AG, revolutionaire wandelrugzakken van Osprey

Atmos AG en Aura AG, revolutionaire wandelrugzakken van OspreyWelkom in de wereld van de rugzakken van de toekomst: de Atmos AG (heren) en de Aura AG (dames). Deze revolutionaire nieuwe wandelrugzakken van Osprey zijn uitgerust met ons unieke AntiGravity rugsysteem en 's werelds eerste volledig geventileerde heupgordel.

In het verleden konden alleen de kleinere rugzakken van een ventilerend rugpand voorzien worden. Osprey heeft dat euvel kunnen verhelpen en heeft deze grotere rugzakken van respectievelijk 50 en 65 liter voorzien van een extreem comfortabel ventilerend rugpand, zonder opofferingen te doen aan de gewichtsverdeling.

Beide rugzakken beschikken over een naadloze mesh die gespannen is over een 3D-holte op het rugpand, wat zorgt voor een ademend en flexibel contact. Het verstelbare Biostretch™/ExoForm™ harnas en de Fit-on-the-Fly™ heupgordel uit mesh bezorgen de rugzak veel stabiliteit. Ze profiteren ook van het compressiesysteem InsideOut™ om het evenwicht te behouden tijdens het laden. Samen bestrijden deze functies de vermoeidheid en zorgen ze voor uitstekend comfort, zelfs bij het dragen van zware lasten.

Deze rugzakken zijn gemaakt om lang mee te gaan dankzij het oog voor detail en de hoogwaardige materialen waaruit ze zijn samengesteld. Dit gamma zet een nieuwe standaard met een reeks innovatieve functies, waaronder het Stow-on-the-Go™ bevestigingssysteem voor wandelstokken, een apart compartiment voor een slaapzak, een ingebouwde raincover en het verwijderbare FlapJacket™ topvak.

Absoluut onmisbare troeven:
- Verstelbaar AntiGravity™ 3D mesh rugpand/heupband.
- Gecombineerd ExoForm™/BioStretch™ harnas met load-lifter staaf.
- Verwijderbare/geïntegreerde raincover in de flap.
- FlapJacket™ topvak voor gebruik zonder flap.
- Stow-on-the-Go™ bevestiging voor wandelstokken.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.