Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Easyzzit maakt zitten onderweg makkelijk

Easyzzit maakt zitten onderweg makkelijkDe Easyzzit is een nieuwe handigheid voor buitensporters die tijdens hun tochten graag comfortabel willen kunnen zitten zonder direct veel extra gewicht mee te nemen. Met de Easyzzit tover je je slaapmatras namelijk bliksemsnel om tot een luie stoel.

De Easyzzit is een beschermhoes die je met behulp van je slaapmatje en wandelstokken om kan bouwen tot een comfortabele stoel. Eenvoudigweg je matras in de hoes stoppen, vervolgens de wandelstokken kruislings achter de rugleuning bevestigen en je kunt zitten. En dat met slechts 200 gram aan extra gewicht in je rugzak.

Gemaakt van Ripstop Nylon is de Easyzzit licht van gewicht, bijzonder stevig en vuil- en vochtafstotend. Hij is geschikt voor de meest gangbare buitensportmatrassen met afmetingen van rond de 183 x 50 cm.

De Easyzzit is een Nederlands product en wordt op kleine schaal aangeboden via de eigen site van de maakster en bedenkster ervan. De adviesverkoopprijs van de Easyzzit is EURO 37,50.

Voor meer informatie: https://www.easyzzit.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.