Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Raichle Snow Trail XT GTX

Raichle Snow Trail XT GTXSpeciaal voor het winterseizoen komt het Zwitserse Raichle met enkele winterschoenen. Één daarvan is de Snow Trail XT GTX.

De Snow Trail XT GTX is een ideale schoen voor sneeuwwandelingen, sneeuwschoenwandelen of andere hikes waarbij de voeten warm en droog moeten blijven ondanks een koude omgeving. Van binnen is de Snow Trail XT GTX dan ook voorzien van een fleece-achtige GORE-TEX® Partelana lining. Hierdoor blijft de warmte binnen de schoen goed bewaard en voelt de schoen ook erg warm aan tijdens het lopen in de sneeuw.

Aan de buitenkant is de schoen voorzien van een beschermende leren rand, welke juist tijdens nat weer zoals regen en sneuw extra bescherming biedt tegen water. Bovendien is de zool gemaakt van Vibram en wel een speciale 'snow winter sole': voor extra stevige grip op gladde ondergrond.

De Snow Trail XT GTX liggen gedurende het koude winterseizoen in de buitensportspeciaalzaken.

Voor meer informatie: https://www.raichle.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Raichle:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.