Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Betere ventilatie in Meindl schoenen dankzij Gore-Tex Surround

Betere ventilatie in Meindl schoenen dankzij Gore-Tex SurroundDe nieuwe producttechnologie van GORE-TEX die uw schoen rondom laat ademen en die bovendien waterdicht is, heet GORE-TEX SurroundTM. Deze onderscheidende nieuwe techniek voor drogere voeten en meer comfort wordt in de zomer 2015 ook aangeboden in de kwaliteitsschoenen van Meindl - en dit in een hoog en een laag model voor dames en heren.

De GORE-TEX® SURROUND™-producttechnologie is de eerste en enige technologie voor wandelschoenen met volledig ademend vermogen en duurzame waterdichtheid. Normale wandelschoenen zijn volledig gesloten onder de voet. Nu wordt het zweet sneller weggeleid van de voet via de gepatenteerde open constructie van de SURROUND™-technologie.

De voordelen van deze nieuwe collectie liggen voor de hand: GORE-TEX® SurroundTM-schoenen bieden het hoogste klimaatcomfort en welzijn voor de voeten. Daarvoor zorgt de nieuwe GORE-TEX®-producttechnologie. Wat in het bijzonder opvalt is de speciale zoolopbouw. Vochtigheid en warmte kunnen via de onderkant van de voet door het GORE-TEX®-membraan naar de zogenaamde ‘spacer’ worden getransporteerd, waar ze via de zijkant van het bovenwerk en de ontluchtingsuitgang worden afgevoerd. Het resultaat: droge voeten, zowel binnen als buiten de schoen!

Meindl combineert deze technologie met innovatieve, extreem lichte modellen. Door het veterringsysteem dat ver naar voor is geplaatst, bieden de schoenen bovendien meer steun en stabiliteit.

GORE-TEX® SURROUND™-schoenen zijn een uitstekende keuze voor gemiddelde en warme temperaturen. Ze bieden het beste comfort voor verschillende weersomstandigheden en betrouwbare bescherming tegen water: bij regen, als u door modder of plassen rent, of als u door vochtig gras wandelt.

Voor meer informatie: https://www.meindl.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Meindl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.