Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The North Face herintroduceert het Mountain Jacket

The North Face herintroduceert het Mountain JacketHet is 1985. The North Face introduceert het Mountain Jacket, een revolutionair jack ontworpen voor de allerkoudste omstandigheden. Het jack zag sinds zijn lancering al veel van de hoogste toppen in de wereld, waaronder in 1987 zelfs de allerhoogste: de Mount Everest. Het Mountain Jacket heeft in de dertig jaar nadien de weg geplaveid voor vrijwel alle op lagen gebaseerde systemen in outdoorkleding. Nu komt The North Face in de S15-collectie met vier geheel nieuwe uitgaves van dit legendarische item.

De Heritage Mountain Jacket, de Limited Mountain Jacket, de Rage Mountain Jacket en de Seasonal Mountain Jacket; het zijn de verschillende edities die je in de Spring/Summer 2015-collectie vindt. Alle blijven ze dicht bij de stijl van het origineel en houden ze optimaal rekening met de wensen van de stedelijke ontdekker. Het ultiem waterbestendige HyVent® houdt je droog. Het lichte volume van de jas maakt hem optimaal opvouwbaar tot een klein pakketje. De nieuwe uitvoeringen van het Mountain Jacket zouden zomaar eens een net zo'n baanbrekende invloed kunnen hebben als het origineel.

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.