Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SPA en VAUDE werken samen voor gezond en duurzaam

SPA en VAUDE werken samen voor gezond en duurzaamEen SPA drinkfles en een VAUDE rugzak hebben meer elkaar gemeen dan je denkt. De Petali-rugzak is namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Evenals de drinkflessen van SPA, die deels bestaan uit gerecycled materiaal. Om hun duurzame en milieuvriendelijke manier van fabriceren te benadrukken zijn SPA en VAUDE samen een consumenten-actie gestart in méér dan 250 supermarkten. Bij deze actie maken consumenten kans op een VAUDE Petali-rugzak bij aankoop van vijf 50CL flesjes SPA mineraalwater naar keuze.

Gezamenlijk duurzaamheid uitdragen
Duurzaamheid is één van de strategische pijlers van de ondernemingsstrategie van Spadel, de fabrikant van het bekende SPA mineraalwater. Daarin zijn ze gelijk aan het Duitse VAUDE, dat zich al jarenlang inzet om de meest milieuvriendelijke fabrikant van functionele producten voor de Outdoor- en Bikesport van Europa te zijn. Bij beide merken staat duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid dan ook hoog in het vaandel. En met deze gezamenlijke actie, welke in méér dan 250 supermarkten is gestart, dragen zij die duurzaamheid uit richting de consumenten.

Gezonder leven op meerdere fronten
Dat het drinken van mineraalwater hoort bij een gezonde leefstijl is al jaren bekend. Evenals dat regelmatig bewegen of sporten van groot belang is voor een gezond lichaam. Met de samenwerking willen beide merken dan ook niet alleen hun eigen duurzaamheid kenbaar maken bij het grote publiek, maar tegelijkertijd het belang van gezonder leven onderstrepen. Dit alles onder het motto: samen er op uit met SPA en VAUDE!

Vergroting van de naamsbekendheid onder een breed publiek
Voor VAUDE heeft de actie bovendien een belangrijk neveneffect, namelijk de vergroting van de naamsbekendheid onder een breder publiek. Onder buitensporters staat VAUDE al jarenlang bekend als een merk van zeer hoge kwaliteit en een groot sociaal verantwoordelijkheidsbesef. En met deze grote landelijke actie wil VAUDE die belangrijke factoren ook meer bekendheid geven onder een breder publiek, zodat men ook bewustere keuzes maakt bij de aanschaf van buitensportmateriaal.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.